Galaxy S10 özellikleri belli oldu mu?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un yeni S modeli S10 için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Her ne kadar Samsung sızıntı olmaması için sıkı sıkıya önlem alsa da ilerleyen zamanlarda çoğu özelliği belli olur.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Galaxy S9′ dan sonra Galaxy S10 ile gündemdeki yerini koruyor. Bir kaç haftadır S10 için bazı bilgiler sızdırıldı. Net olmasa da bazı özellikleri belli oldu. Samsung’ un S10 için yaptığı çalışmalarda tamamlandığında sorun çıkmazsa 10. yılına Galaxy S10′ u çıkaracak.

S10′ un çıkış tarihi düşünülürse büyük ihtimal önemli bir değişimle gelmesi gerekiyor. Yani Galaxy S9 gibi çıkmaması gerekiyor. Büyük bir değişim olmadan çıkmamalı. En azından gözle görülür farklılıkları olması gerekiyor.

Galaxy S10 özellikleri belli oldu mu?

Galaxy S10 özellikleri

Galaxy S10 ve S10 Plus modellerinde ekranda parmak izi okuyucusu (bi ihtimal Note 9 ile gelebilir), sonsuz ekranın ve 3 boyutlu kameranın yer alması. Daha gelişmiş bir yüz tanıma özelliği ve görüntülü arama da avatarlar kullanılması gibi bazı özellikler beklenmekte. Ekran olarak 5.8 ve 6.3 inç kullanılacak. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni S modelinde tasarımsal olarak bir değişim söz konusu olur mu? Bence olması gerekiyor. Çerçevesiz tasarımı git gide genişleten Samsung’ un yeni modellerde aynı tarz tasarımla gelmemesi gerekir. 

Galaxy S10′ un kod adı “‘Beyond” olabilir. Bakalım özellikleri ve satış fiyatı nasıl olacak?


Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 16:45

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.