Galaxy S10 Plus S10E kamera güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' tan Galaxy S10, Plus ve S10E cihazlar için önemli kamera güncellemesi geldi. Şu an bazı ülkelerde çıkan güncelleme yakında Türkiye' de.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung şirketinden önemli bir güncelleme geldi. Galaxy S10, S10 Plus ve S10E modellerini kapsayan kamera güncellemesiyle bu modeller çok fonsiyonlu özelliklere kavuştu.

Samsung, bu modellerine Dex for PC desteğini getirdiklerini duyurdu. Kamera tarafında yeni özelliklere kavuşan modellerin bazı Avrupa ülkelerinde kademeli olarak güncellemeye açıldı.

Güncellemenin temelinde kamera olduğunu aktaran şirket, video veya fotoğraf çekimlerinden hoşlananlar bu güncellemeden memnun kalacaklar.

Samsung Live focus

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S10 serisinde kamera fotoğraf odağında olan nesne ve nesne arka planını çok daha ayrıntılı yakalayabilen yeni özelliğe kavuştu. Yani odağında olan nesneden çok daha net görüntüler ve arka planını da istenilirse bulanıklaştırılacak.

Galaxy S10 Plus S10E kamera güncellemesi

Live focus video

Live focus modun özelliklerinin tümü, video çekimleri içinde geçerli.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Gece modu

Listede yer alan modellerin ön kısımdaki kameraları artık gece modu özelliğinden yararlanabilecek.

Hyperlapse modu

Bu mod ile, hızlandırılmış şekilde sinematik görüntüler elde edilmesine imkan veriyor.

AR Doodle

Video çekimleri sırasında ilgili video canlı şekilde değiştirilebilecek.

Samsung birde bunlara ek olarak tüm bu modellere Dex for PC desteğini ve birde masaüstü bilgisayar gibi kullanılma imkanı verecek. 


Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2019, 11:34

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.