Galaxy S20 tanıtım tarihi tahmini belli oldu

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' tan 2020 etkinliği mesajı gelmeye devam ediyor. Sızdırılan bir görsele göre bu etkinlik tarihi Şubat olarak görülüyor. Galaxy S20 çıkışı bu tarihte olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geçtiğimiz yıldan beri yeni S modeli ve Fold için çıkış bilgileri sık sık gündeme geliyor ama bir türlü ortaya çıkmıyordu. Yeni yayınlanan bir görsele göre Unpacked 2020 ile tarihler ortaya çıktı.

Samsung etkinliği gelecek ay yapılacak ve yeni modeller gün yüzüne çıkacak. Bu aralar en çok yeni S modelinin adı ne olacak diye konuşuluyordu. Son bilgi S20 olduğu yönünde.

S20 olmasının nedeni rakiplerine göre geride kalmamak için yapılan bir strateji diyebiliriz.

Yeni modellerin beklenilen özellikleri ve fiyatlarını daha önce yayınlamıştık. Şirketin yayınladığı kısa süreli tanıtım videosuna bakıldığında ufak ipuçlarına ulaşılan model için S20 işaret ediliyor. Kamerada dikdörtgen tasarım ile geliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S20 tanıtım tarihi tahmini belli oldu


Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2020, 13:20

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir