Galaxy S6 güvenlik güncellemesi yayınlandı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung, Galaxy S6 cep telefonu için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme çoğunlukla güvenlik açıklarını kapsıyor. Diğer bir yandan da hata düzeltmeleri ve genel performans iyileştirmesi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, eski telefon modelleri için güncellemelere devam ediyor. Tabi belli bir oranda bu güncellemeler devam edecek.

Samsung, Galaxy S6 modeli için Kasım güncellemesini yayınladı. Güncelleme genel itibaren güvenlik açıkları için yayınlandığı görülmekte. Tabi sadece güvenlik iyişletirmesinin yanında tespit edilen hataların onarımı içinde iyileştime güncellemesi yer almakta.

Galaxy S6 güncellemesi

Galaxy S6 güvenlik güncellemesi yayınlandı

Google’ nin ve cihaz üreticilerinin yeni güncelleme stratejisi 2 ana sürümden oluşmakta. Sonrasında güvenlik açıklarını önlemek için güvenlik güncellemesini yayınlıyorlar.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung özellikle Google’ nin yayınladığı güvenlik güncellemelerini çok iyi takip etmekte. Yayınlanan güncelleme şu an bazı Avrupa ülkelerinde dağıtıma başlandı. Yeni güncelleme kısa süre içerisinde Türkiye dahil çoğu ülkeye ulaşacak.

Güvenlik güncellemesi 61 güvenlik açığı olarak bilinen açığı kapatıyor. Bu güncelleme Galaxy S6′ nın kendini kapsayan 6 açığını da kapatıyor.

Bakalım Samsung diğer alt model telefonlar içinde güncellemelere devam edecek mi! Galaxy S6 Android 8.0 güncellemesi alacak mı!


Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2017, 12:37

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.