Galaxy S7 ve S7 Edge uygulama silme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinde uygulama kaldırma işlemleri nasıl yapılacağı adımlar halinde haberimizde yayınlayacağız. Uygulama silme sorunu yaşayanlar yorum atabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge kullanıcılarının merak ettiği konulardan bir olan uygulama silme işlemlerini makalemizde yayınlayacağız. bu makaleyi okuduğunuzda APP kaldırma işlemi ile ilgili aklınızda bulunan bütün soruların cevabını almış olacaksınız. Aşağıdaki başlığımız altında anlatılanları uygulayarak telefonunuzda yüklü olan APP’leri kaldırabilirsiniz.

Akıllı telefonlarda aynı bilgisayarda olduğunu gibi uygulamalar kurularak çalışmaktadır. Yine kullanmadığınız veya beğenmediğiniz uygulamaları kaldırma imkanını bilgisayarda olduğu gibi telefon sizlere vermektedir. Akıllı telefonlarda uygulama silmek veya kaldırmak aslında çokda zor olamayan bir işlemdir. Fakat bazı kullanıcılar doğru ekrana ulaşamadıkları için uygulamaları kaldırmakta zorlanabilmektedirler. Kaldırma işlemi sizlere depolama yeri açısından da faydası olacak bir özelliktir. Gereksiz gördüğünüz bütün uygulamaları bu yöntem ile telefonunuzdan kaldırabilirsiniz.

Galaxy S7 ve S7 Edge uygulama silme

Galaxy S7 ve S7 Edge uygulama silme

  • Uygulama kaldırma işlemine başlamadan önce ilk olarak Samsung Galaxy S7 telefonunuzda ayarla bölümüne giriş yapınız.
  • Ayarlar bölümünde uygulamalar ile ilgili işlemlerin yapıldığı Uygulamalar bölümüne giriş yapınız. Bu bölüme giriş yaptığınızda karşınıza uygulama yöneticisi çıkacaktır. Uygulama yönetisinde telefonunuzda var olan bütün uygulamalar görünmektedir. Bu alanın açılması telefonunuzun doluluk oranına göre değişiklik göstermektedir. 
  • Uygulama yönetisinde kaldırmak istediğiniz uygulamanın üstüne tıklayınız. Açılan ekranda Kaldır ve Durdurmaya Zorla seçenekleri bulunacaktır. Kaldır tuşuna bastığınızda uygulama telefonunuzdan silinecektir. 

Yukarıdaki adımları takip ederek uygulamaları kaldırabildiğiniz gibi ayarıca telefonunuzun uygulamalar bölüme girdikten sonra uygulama simgesini parmağınızla üst kısımda yer alan kaldır simgesine bıraktığınızda da uygulama telefonunuzdan silinecektir. Ayrıca burada şunuda belirtmekte fayda vardır. Özellikle ücret karşılığı alınan uygulamalar bu şekilde silindiğinde tekrar yüklemek istediğimizde herhangi bir ücret ödenecek mi sorusunu cevaplayalım. Ücret karşılığı aldığınız uygulamayı komple telefonunuzdan sildiğinizde tekrar yüklemek istediğinizde bu uygulamaya herhangi bir ücret ödemezsiniz. Bundan dolayı telefonunuzda bulunan bütün uygulamaları gönül rahatlığı ile silebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2017, 00:15

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak