Galaxy S8 Android Oreo güncellemesi Türkiye

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus Android 8.0 Türkiye güncellemesini başlattı. Geçtiğimiz günlerde yurtdışında yayınlanan sürüm ülkemizde. Oreo yenilikleri için detaylar haberimizde!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geçtiğimiz günlerde Galaxy S8 için Avrupa’ da yayınlanan Android Oreo güncellemesi Türkiye içinde yayınlandı. Kısa süre önce yaptığımız bir haberde Galaxy S6 ve Note 5 içinde Android 8.0 güncellemesi geleceğine yer vermiştik. Samsung, hızla cihazlarına yeni sürümü dağıtıyor. İşte Oreo yenilikleri…

Ekran ikonları daha işlevsel hale geldi. İkonların üstüne basılı tutarak hızlı erişim için gerekli ayarları yapalıyorsunuz. Yüksek ses de müzik dinleyenler için özel profil oluşturma. GIF klavye, ekran kilidi ve “Always on Display” iyileştireler. En iyi yanıda Samsung için Dual Messenger özelliği ve Experience 9.0 özelliği.

Android 8.0 güncelleme boyutu 1.35GB. Güncelleme aynı zamanda güvenlik ve performans iyileştirmelerine de sahip.

Android Oreo, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri için güncellemeye açıldı. Cihaz içinden “Ayarlar / Cihaz hakkında / Yazılım güncelleme” bölümünden yeni sürümü kontrol edebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S8 Android 8.0 güncellemesi

Samsung, Galaxy S8′ den sonra bakalım hangi modeller için güncelleme yapacak. 

Galaxy S8 Android Oreo güncellemesi TürkiyeGalaxy S8 Android 8.0

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.