Galaxy S8 gerçek görüntüsü! Kullanıcılar buna çok sevinecek!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung'un milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen ve muhtemelen 2017 yılının en iyi akıllı telefonlarının başında yer alacak olan yeni amiral gemisi Galaxy S8 modeline ait yapılan bir çok spekülatif haberlerden sonra, nihayet gerçek görüntüsü sızdırıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız Note 7 skandalından sonra kullanıcıların gönlünü almak için bomba özellikler ve tasarımla sunulacak olan Samsung‘un yeni amiral gemisi Galaxy S8 modeline yönelik, daha önce ön yüzünde fiziksel menü tuşu olmayacağı ve hatta menü tuşunda entegre olan parmak izi okuyucunun da ekranda entegre olarak çalışacağı haberleri yapılmıştı.

Ekrana entegre parmak izi okuyucu oldukça hoş ve muhtemelen Samsung bu özelliği amiral gemisinde kullanıcılara sunacak. Ancak bu sene değil. Sızdırılan yeni Galaxy S8 modeline ait görüntü, parmak izi okuyucunun telefonun arkasında, kameranın sağ tarafında konuşlandırılmış olarak gözüküyor. Diğer taraftan ön yüzünde de daha önceki render görüntülerinin aksine, herhangi bir Samsung logosu da yer almıyor ki bu da oldukça şık bir hava katıyor bu canavara.

Galaxy S8 gerçek görüntüsü

Samsung Galaxy S8

Bir diğer ayrıntı ise, telefonun sol tarafındaki ses tuşlarının altında yer alan 4. tuş. Muhtemelen bu tuş Samsung’un yeni yapay zekalı asistanı Bixby için hazırlanmış. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Birkaç gün önce paylaştığımız “Samsung Galaxy S8 tüm özellikleri ve net tanıtım tarihi sızdırıldı” başlıklı haberimiz ilginizi çekebilir.

Neredeyse tüm özelliklerinin çıktığı, hatta SM-G9500 ve SM-G9550 model numaralarına ve iki modelin de “edge” yani kavisli ekrana sahip olacağı kesinleşen Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerine yönelik Güney Koreli teknoloji devinin lansmanda bizleri şaşırtacak iyi yönde sürprizleri de olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

29 Mart tarihinde yapılması beklenen lansmanı merakla bekliyor olacağız. Sizin yeni Galaxy S8 modeline ait görüntü ve bilgiler ışığında fikriniz nedir? Samsung sizce bu sefer bu işi başardı mı?


Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2017, 18:12

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.