Galaxy S8 hızlandırma yolları!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un şimdiye kadar çıkardığı en iddialı modeli olan Galaxy S8 için hızlandırma adımlarına yer verdik. Her ne kadar donanım yönünden güçlü bir telefon olsa da zamanla yavaşlayabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, Note 7′ de karşılaştığı sıkıntıları Galaxy S8 ile attı. Şimdide Note 8 ile daha büyük başarılar elde etmeyi düşünüyor.

Telefon piyasasının liderleri konumunda yer alan Samsung firmasının son çıkardığı akıllı cihaz olan Galaxy 8 üstün özellikleri ve şık görünüşe ile ilk satış gününde uzun kuyruklar oluşturmuş ve dünya üzerinde satış rekorları kırmıştır.

Galaxy S8 hızlandırma önerileri

Cihaz son derece hızlı ve kullanıcın her isteğine anında cevap veren bir yapıda gelerek teknoloji dünyasında şu anda zirve konumunda bulunmaktadır. Ancak kullanıcılar her zaman daha hızlı cihazlar istediği için bu hızlı cihazı da, hızlandırmak için yollar aramaktadır. Güçlü donanıma sahip bir model olan S8 tüm modeller zamanla aktif kullanımlarda yavaşlama görülebilir. Galaxy S8 hızlandırma yolları kısıtlı bir iki adımdan oluşmaktadır.

Galaxy S8 hızlandırma yolları!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Telefondan gereksiz uygulamaları silin

Cihaz her ne kadar son teknoloji işlemcilerle ve sistemle donanmış olsa da yükleyeceğiniz her gereksiz uygulama cihazın taşıma kapasitesini düşüreceği için cihazınızın bir miktar yavaşlamasına sebep olacaktır. Cihazınızda bulunan ve kullanmadığınız durumda olan programları cihazınızdan kaldırarak, cihazınızın bir nebze hızlanmasını sağlayabilir ve depolama alanından da tasarruf etmeyi sağlayabilirsiniz.

Animasyon hızlarını düşürme 

Galaxy S8 Hızlandırma Yolları olarak bilinen diğer seçenek ise telefonunuzun ayarlar kısmında saklı. Ayarlar kısmından, telefon hakkında bölümüne girdiğinizde telefon derleme numarası karşınıza çıkacaktır. Bu kısma 5-6 defa art arda tıkladığınızda karşınıza ”Geliştirici Seçenekleri” kullanabilir duruma gelecektir. Artık siz de bir telefon geliştiricisi konumundasınız. 

Telefonunuzun ayarlar kısmından geliştirici seçenekleri kısmına gelerek burada bulunan bazı ayarları yapabilirsiniz. Sayfa geçiş animasyonları, sayfa kapama animasyonları gibi seçenekler karşınıza gelecektir. Bu seçenekler telefonunuzda 1 rakamına karşılık gelmektedir, siz onları 0.5 yaparak telefonunuzu daha hızlı bir konuma getirebilirsiniz.

Yukarıdaki adımların dışında kendinize göre bazı ayarları değiştirerek ve isterseniz bakım uygulaması kullanarak alternatif işlem yapabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2019, 23:25

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir