Galaxy S8+ modeline ait tüm teknik özellikleri resmen belli oldu!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung’ un bu yıla damga vuracağı tahmin edilen yeni amiral gemisi Galaxy S8+ (Galaxy S8 Plus) modeline ait tüm teknik özellikler resmen duyuruldu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’ un yeni çıkacak amiral gemisi oldukça ciddi bir canavar olduğu söylenebilir!

Akıllı telefon pazarının oldukça rekabet içinde geçeceği tahmin edilen 2017 yılının en önemli oyuncularından Samsung‘un yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve daha büyük boyutlara sahip olan kardeş modeli, gerek tasarımı, gerek ise özellikleriyle rakiplerine karşı gücünü göstereceğe benziyor.

Galaxy S8+ modeline ait tüm teknik özellikleri

Özellikle akıllı telefonlara yönelik sızdırdığı haberlerle gündeme oturan @evleaks’in de sahi ünlü Twitter hesabının kurucusu Evan Blass, Galaxy S8+ modeline ait tüm teknik özellikleri sızdırdı. Bir çok özelliğin kullanıcıları oldukça memnun edeceğini şimdiden öngörmek mümkün.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S8+ özellikleri

Galaxy S8 modeline göre sadece boyut olarak daha farklı olması beklenen S8 Plus modelinin 6.2 inç boyutunda ekranı olacak. Özellikle Iris tarayıcı (göz tarayıcı) özelliğine sahip olacağı belli olan S8+ modeli, işlemci olarak gücünü yine Samsung’un geçtiğimiz gün duyurusunu yaptığı yeni nesil yongası olan Exynos 8895 yongasından alacak. Bu işlemcinin 10nm FinFET teknolojisiyle üretildiğini, Snapdragon 835 ve MediaTek Helio X30 yongalarına karşı güçlü bir rakip olduğunu söyleyebiliriz.

Galaxy S8 Plus özellikleri

Bir önceki Exynos 8 serisine göre %27 daha yüksek performans sunarken, buna karşın %40 daha az enerji tüketimi sağlayan Exynos 9 teknolojisinin yeni S8 serisini tam bir canavara çevireceğini söyleyelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’ın 29 Mart tarihinde yapacağı etkinlikte tanıtılacak olan yeni S8 serisinin Nisan ayı içerisinde satışa sunulması bekleniyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.