Galaxy S8 Ocak 2019 güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Galaxy S8 kullanıcısıysanız 2019 Ocak güncellemesini yaptınız mı? Güvenlik güncellemesi önemli hususları barındırıyor. S8 Plus için şu an yayınlanmayan paket detaylarına bakalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S8 Ocak 2019 güvenlik güncellemesi yapmadıysanız bu habere dikkat!

Samsung Galaxy S8 cep telefonları ile ilgili oluşan problemlerden bir tanesi de, güvenlik açığıydı. Bu nedenle kullanıcıların en az %30 gibi bir bölümü; Samsung firmasından güvenlik güncellemesi talep ettiler. Her ne kadar Apple kuruluşu kadar olmasa bile Samsung şirketi de müşteri memnuniyetine önem vermesi nedeniyle, bu taleplere ocak ayı içerisinde cevap verdi.

  • Başka kullanıcılar tarafından cep telefonu bilgilerine ulaşılabilme ihtimali
  • Özellikle de kredi kartları ile ilgili güvenlik açığının oluşturabileceği büyük mağduriyetler
  • Masaüstü veya dizüstü bilgisayarlara bağlantı yapıldığında, oluşabilen bazı güvenlik problemleri

Samsung firmasının Galaxy S8 cep telefonlarında güvenlik güncellemesi yapmasına imkan tanıdı.

Galaxy S8 Ocak 2019 güncellemesi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy 8 Ocak 2019 güvenlik güncellemesi hangi sürümü kullanacak?

Galaxy S8 ya da Galaxy S8+’ daki Android Pie beta’ya kaydolmuş olanların aygıtlarında zaten Ocak 2019 güvenlik düzeltme eki var. Ancak Samsung bunları Oreo’da bırakmıyor. Galaxy S8 ve S8 + en son güvenlik düzeltme ekini getiren ve birçok Avrupa ülkesinde kullanıma sunulan yeni bir yazılım güncellemesi alıyor. Güncelleme için yazılım sürümü G950FXXS4CRLB olacak.

Galaxy S8 güncellemesi

Peki Galaxy S8+ kullanıcıları bu güncellemeden yararlamacak mı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S8+ henüz aynı güncellemeyi elde etmiyor. Ancak güncelleme yayınlanmadan önce sürümün belirlenmesi an meselesi olacak. Güncelleme, yalnızca kimseyi şaşırtmaması gereken, sunulan yeni güvenlik düzeltme ekini içeriyor. Galaxy S8+ sahipleri yeni özellikleri görmek için, beklemek zorunda kalacaklar. Bu güncelleme çoğu ülkede Nisan ayından önce gelmeyecek. Samsung; hem Android Pie beta programının bulunduğu pazarlarda, hem de olmadığı pazarlarda düzenli güvenlik güncellemeleri yayınlamaya devam edecek gibi görünüyor.

Yeni Galaxy S8 güncellemesini yapmak da son derece kolay. Telefonunuzdaki Ayarlar » Yazılım güncelleme menüsünden tüm ayarlarınızı yapma imkanınız bulunuyor. Şu an için bu güncellemenin otomatik olarak yapılmadığını da söylemek gerekiyor. Bu nedenle yukarıda belirttiğiniz şekilde güncellemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Samsung Galaxy S8 güvenlik güncellemesi ile ilgili herhangi bir problem yaşarsanız, Andronova ekibi olarak her zaman yardımınıza koşmaya hazırız. Yaşadığınız herhangi bir problemi aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2019, 13:32

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.