Galaxy S8 ve S8+ kablosuz şarj özelliği nasıl kullanılır

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Samsung Galaxy S8'de kablosuz şarj özelliği nasıl kullanacağınızı bu haberimizde sizlerle paylaşacağız. Galaxy S8 Plus kablosuz şarj aleti nasıl çalıştığı haber sonunda…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung firmasının son amiral gemisi olan Galaxy S8 modelinde kablosuz şarj özelliğinin nasıl kullanılacağını detaylı olarak sizlerle paylaşacağız. Aşağıdaki başlığımız altında Galaxy S8 modeline ait kablosuz şarj ile ilgili bütün bilgiler yer almaktadır.

Samsung Galaxy S8 modeli yaklaşık bir buçuk aydır raflarda bulunmaktadır. Firmadan yapılan resmi veya sızan bilgilere göre de bu modelin satışları şirketin yüzünü güldürmektedir. Hemen hemen her gün Galaxy S8 modeli ile ilgili bir haber görmek mümkündür. Telefon çıkmasına rağmen Galaxy S8 ile ilgili haberler yapılmaya devam ediyor. Bu haberimizde çok da yaygın olmayan bir özelliği sizlerle paylaşacağız. Daha önceki modellerinde de olmasına rağmen kullanıcılar tarafından çok kullanıldığını söyleyemeyiz. Bunun tabi ki bazı sebepleri bulunmaktadır. Başka sebepler olmakla beraber bizce en önemli sebebi telefon ile birlikte bu donanımın verilmemesidir. 

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus kablosuz şarj nasıl kullanılır

Galaxy S8 ve Galaxy S+ modellerinde dahili  kablosuz şarj özelliği bulunmaktadır. Bu telefonun bataryasını kablosuz şarj aleti ile her zaman şarj edebilirsiniz. Fakat yukarıda belirttiğimiz gibi kablosuz şarj aletini ayrıca satın almanız gerekmektedir. 

Galaxy S8 modelinde bulunan bu özellik ile telefonunuzun bataryasını hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Telefonunuzda bu özelliği kullanabilmek için hızlı şarj özelliğini destekleyen şarj cihazı ve şarj pedi kullanmalısınız. Peki bu aletleri tedarik ettikten sonra telefonumuzu nasıl kablosuz şarj edebileceğiz.,

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • İlk olarak kablosuz şarj cihazınızın ortasına Galaxy S8 modelini yerleştiriniz. 
  • Bu işlemden sonra telefonun ekranında şarj etme süresi görünecektir.Fakat bu süre her zaman tutmayabilir. Telefonun durumuna göre fazlada sürebilmektedir. Aşağıdaki resimde anlatılanlar gösterilmiştir.

 Galaxy S8 ve S8+ kablosuz şarj özelliği nasıl kullanılır 

  • Telefonunuz şarj olduktan sonra kablosuz şarj cihazından çıkarınız.

Gaalxy S8 modelinizi şarj ederken aşağıdaki hususlara dikkat ediniz;

  • Telefonunuz ile kablosuz şarj cihazınızın arasına herhangi bir manyetik kart koymayınız. Kredi kartı gibi
  • Telefonunuz ile cihaz arasına mıknatıs, metal nesneler koymayınız.
  • Şebekenizin az olduğu bölgelerde kablosuz şarj özelliğini kullanırsanız telefonunuzda hat gidebilir.
  • Son olarak ise Samsung tarafından onaylı şark pedlerini kullanınız. Eğer uyumsuz bir şarj pedi kullanırsanız telefonunuz düzgün şarj olmayabilir.


Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2017, 03:27

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.