Galaxy S8 ve S8 + verizon güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Verizon güncellemesi, Galaxy S8 ve S8 + Plus için yeni gezinme çubuğu özellikleri getiriyor. Yeni güncelleme Daydream VR platformu donanım desteği ve telefonda konuşurken GIF gönderme.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 + akıllı telefon sahipleri için Verizon aracılığıyla birimler kuran yeni bir güncelleme getirildi. Bu yüklendikten sonra, yazılım Galaxy S8 telefon sürümünü G950USQU1AQG4 olarak S8+ telefon sürümünü ise G955USQU1AQG4 olarak güncelleniyor.

Yeni özellikler eklendi

Bu son güncellemede kullanıcıların hoşuna gidecek bazı yeni özellikler var. Verizon, Google’ın Daydream VR platformu ve ilgili donanım için destek ekledi. Samsung’un kendi VR kulaklık seti ve kontrolcüsünden kaç kişinin vazgeçip Daydream VR’yi seçeceği merak konusu olurken, sanal gerçeklik bölümünde daha fazla çeşitlilik sunan 2017 Galaxy S ikilisini görmek ise güzel.

Galaxy S8 ve S8 + verizon güncellemesi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Gezinme çubuğunu gizleme

Ayrıca kullanıcılar ekran görünümünü en üst düzeye çıkarmak için gezinme çubuğunu, ekrandan bir nokta simgesi ile gizleyebilecek. Bu işlevsellik ilk olarak Samsung tarafından Haziran ayında çıkarılmıştı

Kullanıcılar ayrıca telefon görüşmeleri sırasında hareketli GIF’ler gönderebilirler, ancak bu yalnızca kişiler sekmesindeki profil paylaşımı ayarı etkinleştirildiyse mümkün olacak. Son olarak yama aynı zamanda Temmuz Android güvenlik güncelleştirmesindeki tüm düzeltmeleri de içeriyor.

Galaxy S8 verizon güncellemesi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S8 verizon güncelleme

Android manuel güncelleme

Güncelleme OTA’dır, ancak uyumlu tüm cihazlara erişmesi biraz zaman alabilir. Kullanıcılar Ayarlar> Telefon hakkında> Sistem Güncellemeleri bölümüne gidip kendileri bunu kontrol edebilirler. Bunu yapmadan önce telefonun şarjının yeterli olduğundan ve bir Wi-Fi şebekesine bağlı olunduğundan emin olmak gerekiyor.


Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2017, 00:23

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.