Galaxy S9 Android Pie güncellemesi pili erken bitiriyor mu?

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Galaxy S9 Pie güncellemesi pili çabuk bitiriyor. Android 9.0 şarjı hızlı bitiyor diyen kullanıcıların sayısı arttı. Şarj bir anda düşüyor ve erkenden pil bitiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S9 Pie güncellemesi, hepimizi son derece memnun etmeyi başaran bir güncelleme olmuştu. Ancak son dönemlerde bazı kullanıcılardan duymaya başladığımız pil boşalma problemi, biraz can sıkacak gibi görünüyor.

Android 9.0 batarya ömrüne baktığımızda genel değerlendirme Oreo göre daha iyi olduğu. Lakin Galaxy S9 Plus telefonlarda saniyeler içerisinde %10 şarj seviyesinin bir anda %5′ e düştüğü, telefonda arka planda herhangi bir uygulamanın olduğunu bildirim bölümünde görenler olduğu söyleniyor.

  • Samsung S9 Pie güncellemesinin büyük bir beklenti oluşturması
  • Samsung’ un daha önce hiçbir güncellemede bu şekilde bir batarya problemi oluşturmamış olması
  • Güncellemenin arka planda çok fazlaca uygulamaya izin vermesi

Hayal kırıklığının artmasına neden oldu.

Samsung pil problemi kalıcı mı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir uygulama çok fazla arka plan etkinliği olsa bile, batarya şarjını o kadar çabuk bitirmiyor. Bu yüzden bu bir Android işletim sistemi güncellemesinin, ilk resmi sürümünde ortaya çıkan sinir bozucu hatalardan biri. Etkilenen kaç kişi olup olmadığı belli değil.

Konuyla ilgili bazı yorumlarda; Galaxy S9′ un bataryanın Android 9.0 güncellemesinden hemen sonra tükenmekte olduğunu gösteren işaret gördük. Ancak henüz bunun yaygın bir sorun mu değil mi emin olmak için daha çok rapora ihtiyac olacağını düşünüyoruz..

Galaxy S9 Android Pie güncellemesi pili erken bitiriyor mu?

Galaxy S9 Android 9.0 şarj çabuk bitiyor!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung pil probleminin en azından beklenen kadar çok uzun sürmeyeciğini söylemek mümkün.

Öyleyse, Samsung’ un bu güncelleştirmeyi bir avuç ülkeden daha fazla bir zamanda yayımlamamasının nedeni bu olabilir. Evet, görünen o ki; Samsung şirketinin bunun bir sorun olduğu hakkında hiçbir fikri yok. Bu durumda güncelleme daha yaygın hale gelmeden önce bunun çözülebileceği umabilir.

Samsung S9 Pie batarya sorunu yaşıyorsanız bize mutlaka bildirin

Galaxy Note 9 Beta programının halen devam ettiği ve kademeli yayıldığı biliniyor. Her 2 amiral gemide de dünya genelinde önemli bir sunuma gidilmeden önce, Note 9 güncellemesi alınana kadar Samsung bekleyecek.

Bu sorunun tekrar ortaya çıkıp çıkmadığını görebilmek için Galaxy S9 + Plus’ a yakından göz atacağım. Galaxy S9 veya S9 Plus telefonunuzdaki Android 9.0′ nin son sürümünde benzer bir şey fark ettiyseniz, yorum bırakmayı unutmayın.

Andronova ekibi olarak konuyla ilgili araştırmalarımız sürecek.


Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 23:12

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.