Galaxy S9 beta Android Pie görüntülendi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un Android 9.0 alacak yeni bir modeli sızdırıldı. Galaxy S9 ve S9 Plus telefonlara gelmesi beklenen Android Pie güncellemesinin görüntüsü XDA' ya düştü.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung kullanıcılarının bu aralar sürekli güncelleme desteğinden şikayetci. Bazı üreticiler önemli çok sayıda modeller için Pie sürümü hazırlığındayken bazı Samsung kullanıcıları kullandıkları telefonlar için Samsung’ un destek verecek mi vermeyecek mi ikilemesinde kalıyor. 

Galaxy S9 Android 9.0 Pie güncellemesinin beta sürümü görüntülendi.

Görüntülenen Android Pie’ nin henüz çalışmaları tamamlanmadı. Görsele göre 1 Kasım tarihli güvenlik yamasınında bulunduğu Pie, XDA forum sitesinde görüntülendi.

Yeni sürümde gece temasıyla geliyor. Samsung, yeni Experience sürümünde sanal butonlar, kozmatik yeniliklerin yer aldığı uygulama ikonları ve gece modu…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S9 Android 9.0 betası görüntülendi

Samsung’ tan yeni arayüzünde bulunduğu Galaxy S9 ve Plus modelinin yer aldığı Android 9.0 güncellemesi Aralık 2018 veya Ocak 2019 gibi çıkabilir. Genelde beta çalışmaları 2-3 ay sürebiliyor.

Galaxy S9 beta Android Pie görüntülendi

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak