Galaxy S9 fiyatı? Bu yılın en pahalı telefonu olacak!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung firmasının 2018 yılında piyasaya çıkaracağı amiral gemisi Galaxy S9 modeli şuana kadar satılan telefonlar içerisinde en pahalı model olabilir. Fiyat ve diğer özelliklerini incelemeye başlayalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung 2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da amiral gemilerini piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. son amiral gemisi Galaxy S9 hakkında bir çok bilgi internette yayınlanmaya başladı. Hem teknik olarak hemde tasarım olarak bir çok bilgi yavaş yavaş elimize ulaşmaya başladı. Son olarak ise fiyat aralığı ile ilgili bazı dedikodular yayınlandı.

Galaxy S9 çıkış tarihi! 25 Şubat 2018 tarihinde Barcelona’da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak olan Galaxy S9’a ait bir çok özellik tarafımızca bilinir oldu. Bu yeni amiral geminin en önemli değişimi kamerada olacağı gelen bilgiler den ortaya çıkmıştı. Şimdide Galaxy S9’un satış fiyatı çok konuşulacağı benziyor.

Galaxy S9 fiyatı

Galaxy S9 bu yılın en pahalı telefonu olacak

Galaxy S9 fiyatı! 2017 yılında piyasaya sürülen Galaxy S8 plus modelinin satış fiyatı 700 ile 1000 dolar arasında belirlenmişti. Galaxy S9 serisinin fiyatının başlangıcı ise 800 dolar olarak belirleneceği söylenilmektedir. Ayrıca bu telefonun 512 GB lık versiyonun 1100 dolara satılacağı yine gelen bilgiler arasında yer almaktadır. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S9 özellikleri

Şimdiye kadar internet sızan teknik ve tasarım sızıntılarına baktığımızda Galaxy S9’un bir önceki modeli Galaxy S8’den çok da tasarım olarak bir farkının olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Kısacası bu iki model arasında çok fazla bir benzerlik bulunmaktadır. 5.8 inçlik bir ekrana büyüklüğüne sahip Galaxy s9 sistem on-chip özelliği ve gelişmiş kamera özelliği ile Galaxy S8’den kendini ayırmaktadır.

Samsung Galaxy S9 modelinin uluslararası modellerinde Exynos 9810 işlemcisini kullanırken ABD ve Çin’de firma Qualcomm Snapdragon 845 işlemcisini kullanacak. 

Yeni amiral geminin en büyük değişimi ise kamerada yaşanacak. Galaxy S9 modelinde kullanılacak olan kameranın en önemli özelliği ise optik sabitlemedir. 12 MP çözünürlüğe sahip olacak olan modelde  F/1.5 ile F/2.4 arasında değişkenlik gösteren diyafram kullanılacağı sızan haberle arasında yer almıştı.


Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 10:49

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.