Galaxy S9 Plus kamera güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' tan Galaxy S9 Plus için sistem güncellemesi başladı. Android Pie güncellemesine kısa süre kala çıkan iyileştirme sürümü S9 Plus için önemli bir adım oldu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, bir kaç gün önce Android Pie hakkında açıklama yapmıştı. Güncelleme beta olarak yayınlanacağını duyuran Samsung’ un bugün yarın Android 9.0′ ı yayınlaması bekleniyor. Bu arada S9 Plus’ ta görülen kamera çekimlerinde parlak çıkma sorunu için yeni bir güncelleme yayınlandı.

Ufak çaplı Galaxy S9 Plus güncellemesi

Galaxy S9 Plus kamera güncellemesi

Android 9.0 güncellemesinden hemen önce yayınlanan sistem güncellemesiyle bazı iyileştirmeler yapıldı. Özellikle fotoğraf çekimlerinde kalite iyileştirmesiyle arka kısımdaki parlaklık sorunu ortadan kalktı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sistem güncellemesinde parlaklık sorunu dışında performans ve güvenlik gibi iyileştirmelerde yapıldı. 

Samsung güncellemeleri bölümüne cihaz hakkında seçeneğinden ulaşabilirsiniz. Android Pie içinde 1-2 gün içerisinde bazı ülkelerde dağıtıma çıkacak. Türkiye için henüz daha erken görünüyor.


Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018, 10:46

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.