Çiftlik Bank kapatılıyor mu?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Çiftlik Bank için yapılan soruşturma tamamlandı. İncelemeye göre dolandırıcılık amaçlı bir oyun olduğu vurgulandı. Web sitesinin kapatılması için savcılığa bilgi verildi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çiftlik Bank için yapılan inceleme tamamlandı. Devlet tarafından yapılan incelemeye göre Çiftlik Bank, nitelikli dolandırıcılıktan işlem yapılması gerektiği açıklandı.

İncelemeye göre 500 milyonluk bir vurgun yapıldığı ortaya çıktı. Yüksek gelir vadederek paraları toplayan Çiftlik Bank, dolandırıcılık yaptığı belirlendi.

Açıklama bakandan geldi. Tüfenkçi, soruşturma tamalandı ve savcılığa suç duyurusunun yapıldığını belirtti.

Çiftlik Bank dolandırıcılığı

Saadet zinciri olarak kabul edilen bu oyun uzun zamandır dolandırıcılık olarak görülmekte. Ama resmi olarak bir inceleme ve açıklama yapılmadığından adı koyulamamıştı. İnceleme yapan müfettişler, oyunun dolandırıcılık amacıyla çıktığı ve hızlı şekilde oyun sitesinin kapatılmasını talep etti. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Soruşturma örneği Mali Suçları Araştırma Kuruluna gönderildi. Bakanlık gerekli soruşturmayı tamamladı. Gerisi savcılıkta…

Çiftlik Bank kapatılıyor mu?


Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 11:24

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir