Lipoliz nedir? Lipolizle zayıflayan var mı?

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Zayıflatan ilaçlar veya bitkiler şeklinde çok sık aramalar yapılıyor. Bu konumuzda Lipolizle zayıflayan var mı sorusuna yanıt arayacağız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Soğuk Lipoliz jel kilo verme ürünü değildir. Bölgesel olarak sürülerek alandaki yağ hücrelerini dondurur. Size önce soğuma sonra yanma ya da sadece yanma etkisi vermektedir. Bölgesel olarak zayıflama amacıyla; karın, kol, bacağa sürülerek uygulanır.

Lipoliz nedir ve içeriğinde neler vardır?

Lipoliz ne işe yarar ya da ne işe yarıyor? Lokal olarak yağları parçalayarak zayıflama şeklidir. Stoklanmış yağların ayrışıp vücuttan atılması durumudur.

İçeriğinde; deiyonize su, esans, gliserin, carbomer, üzüm çekirdeği yağı, kafein, avakado yağı, fındık yağı, ethylhexylglycerin, capsicum frutescens fruit extract, potasyum hidroksit, phenoxyethanol bulunmaktadır.

Lipoliz ile nasıl zayıflanır?

Lipoliz jel ile donarak ölen yağ hücreleri, idrar yollarından ve az bir kısmı ise terleme ile atılır. Böylece bölgesel yağ hücreleri azalır bu da yağ kaybına ve dolaylı olarak kilo kaybına sebep olur. Jel kullanımı ile birlikte spor yapmak yağ yakımın da hızlanmaya, diyet ile desteklendiğinde istenilen vücut şekline ulaşmaya sebebiyet vermektedir. Selülitlerin yok olmasına da yardımcı olur.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Lipoliz jel nasıl kullanılmalıdır?

Lipoliz jel banyodan sonra temiz bir cilde eldiven takılarak sürülmelidir. Günde sadece bir kere kullanılmalıdır. Ürünü açtıktan sonra oda sıcaklığında değil, buzdolabında muhafaza etmek gerekmektedir. İnce deri olan bölgelere nohut tanesi kadar sürüp, bir süre o bölgeye masaj yaparak yedirmek gerekli böylece o bölgeyi aynı zaman da uyarmış olunmaktadır. 3-6 saat su ile temasından kaçınılmalıdır.

Lipoliz’in yan etkileri nelerdir?

 – Kramp

 – İshal

 – Kızarıklık

 – Kaşıntı

 – Ağrı

 – Uygulanan bölgede su toplaması

 – Kaslarda sertleşme

gibi etkenler alerjen kişilerde görülebilmektedir. 18 yaşın altındaki kişilere önerilmemekte ve gözle temasından kesinlikle kaçınılmalıdır.

Lipoliz kimlere uygulanmamalı

Soğuk lipoliz jeli hassasiyeti olan kişiler kullanmamalıdır. Bu kişiler; hamile ya da emziren anneler, böbrek ve karaciğer yetmezliği olan, AIDS hastaları, kanser olanlar, şeker hastalığı olan, egzama vb. cilt hastalıkları bulunan kişilerde uygulamamak gerekir.

Lipoliz nedir 2
Lipoliz nedir? Lipolizle zayıflayan var mı?

Lipoliz jel fiyatları

Soğuk lipoliz jel internette 80 ila 200 arası değişmektedir. Hatta indirim zamanlarında daha uyguna da bulunabilmektedir. Ancak güzellik salonlarında olan bu uygulama da belirli bir fiyat verilmesi mümkün değildir. Çünkü insanlar tek seans olarak veya daha fazla bölge için gelirler. Bazen tek bölge bazen de birkaç bölgeye birden yaptırabilmektedir. Bu yüzden jeli alıp, evde uygulamak daha kolay, pratik ve makul olmaktadır.

Lipolizle zayıflayan var mı sorusunu araştırırken, kesinlikle alışveriş sitelerindeki yorumların genelini incelemenizi öneriyoruz. Lakin kasıtlı algı yorumlarına dikkat edelim.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak