Game of Thrones Beyond The Wall indirme açılacak

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Ücretsiz Game of Thrones Beyond The Wall mobil oyunu 2019 sonuna doğru indirmeye açılacak. Yanında hediyeleriyle ön kayıtlı Android' de ve iPhone' da başlayacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kısa bir süre önce final yapan ünlü yapım Game of Thrones için yeni bir mobil oyun çıkarılacak. Büyük hayran sayısına sahip dizinin etinden sütünden faydalanılacak.

Game of Thrones mobil oyununun adı “Game of Thrones Beyond The Wall” olacak. 2019 Yılı içerisinde indirmeye açılacak olan oyun Android cihazlara sonra iPhone gelebilir. Ya da her ikisine aynı anda.

Oyun için tahmini yayınlama tarihi bu yılın son çeyreği olacak. 

Yeni oyunda yeni hikayeler olabilir. Evrende karakter toplama, rakiplere saldırı ve savunmada yeni yapımlar söz konusu olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Game of Thrones Beyond The Wall mobil oyunu

Oyun ücretsiz Android ve de iOS’ a yerini alacak. Yalnız oyunda satın alımlı nesneler olacak. Ücretli alımlar için henüz detay verilmedi.

Oyun tanıtım kampanyası için cihaz indirme mağazalarında ön kayıt bölümü açılacak. Her zaman olduğu gibi bonus hediyeler olacak. 

Oyun geliştiricisi ilk oyunda büyük indirme sayısına ulşamıştı. İkinci mobil oyunda daha mı büyük kitleye ulaşacak yoksa daha mı az olacak bakalım hayranlarının filmden ne kadar etkilendi.

Game of Thrones Beyond The Wall indirme açılacak

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.