Öneri Torrent siteleri 2020 en iyileri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

En çok ve en iyi torrent sitelerine yer verdiğimiz haberimizde sizlere uyarı olarak yazdığımız satırı göz ardı etmeyiniz. Bu liste 2020 için öneri olarak yazılmıştır ve güvenirliği değişebilmekte.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Torrent, indirme protokolü olarak adlandırılan ve büyük dosya boyutlarını hızlıca indirmeyi sağlayan bir hizmet. Hızlı dosya indirmek için torrent programına ihtiyaç bulunmakta. Bu haberimizde öneri olarak bazı en iyi torrent sitelerine yer verdik. Tabi bu siteler bazen geçici olarak kapatılabiliyor. Ya da tamamen ve farklı bir ad veya uzantıyla karşımıza çıkabiliyor. 

Uyarı! Bazı torrent programları bazen virüsü de yanında getirebiliyor. Torrent programı ile indirdiğiniz dosyaları taramadan açmayını ve çalıştırmayınız.

Torrent listesi

  • The Pirate Bay, 2003′ den beri faliyet gösteren site ara ara kapatıldıysa da yine hizmet vermeye devam etti.
  • RARBG, BitTorent protokolü üzerinden hizmet veren site, çok uzun yıllardır faliyetlerini sürdürmekte. 
  • iDope, yeni sitelerden biri olan film ve diziler ile çokca tercih edilmeye başlayan bir site.
  • Limetorrents.cc, oyunların, müziklerin, film ve dizilerin yer aldığı çoklu kategoriye sahip bir torrent sitesi.
  • Zamunda, Bulgaristan’ dan hizmet veren torrent sitesi Türkiye’ de çok fazla kullanıcı sayısına sahip. Daha çok filmler için tercih edilmekte.
  • YTS.AG, bu site de film indirme de tercih edilen sitelerden biri. Yeni filmlerin hızlıca yer aldığı çok sayıda kullanıcıya sahip.
  • Torrents.me, adını yeni yeni duyuran site sağlamlığı ile ve başka torrent bağlantıları ile de gündemde yerini aldı.
  • EZTV.AG, genel itibaren TV içerikleri barındıran bir yapıya sahip. Bu site de eski bir site.

Sizde yukarıdaki listeye önerdiğiniz torrent sitelerini yorumla ekleyebilirsiniz.

Öneri Torrent siteleri 2020 en iyileri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android Huawei veya Samsung telefonda kullanılan uygulama, iPhone için kullanılamayabilir. Bu uygulamalar çoğunlukla Android ve Windows’ u desteklediğini belirtelim. Tablet Torrent uygulaması içinde aynı şekilde uygulama indirme mağazalarına bakınız. Bazıları Android 5.0 veya 6.0 altını desteklemeyebiliyor.


Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, 20:26

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.