Soy ağacı e-devlet sorgulaması açıldı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Nüfus müdürlüğünün yeni hizmeti soy ağacı programı Turkiye.gov.tr' de tekrar aktif oldu. Soy ağacı sorgulaması sadece bilgisayardan ve web üzerinden yapılabilmekte. Android ve iPhone Mobil uygulamadan olmamakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Nüfus müdürlüğünün yeni hizmeti aile soy ağacı uygulaması tekrar hizmete alındı. Daha önce 2-3 kez daha sorgulamaya açılan hizmet dün bir daha açıldı. Yoğun kullanım nedeniyle hizmet verilemeyen soy ağacı sorgulaması ara ara hizmete açılacak.

Web’ den Turkiye.gov.tr adresine giriniz. e-Devlet şifrenizle giriş yapınız. Şifremi unuttum diyorsanız “şifremi unuttum” seçeneğine tıklayıp ilgili alanları doldurunuz. Eğer daha önce e-Devlet hesabı açmadıysanız PTT şubelerinden açtırabilirsiniz. 

Not: Soy ağacı sorgulaması şu an için mobil uygulamasından yapılamamakta. Web ve bilgisayar üzerinden sorgulayabilirsiniz.

e-Devlet soy ağacı öğrenme sorgulaması

Soy ağacı uygulaması

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

e-Devlet soy ağacı sorgulama: e-Devlette girdiyseniz kurumlar bölümüne giriniz. Ya da anasayfa altındaki “en çok kullanılan hizmetler” başlığına tıklayınız. Bulamayanlar ara kısmına nüfus yazarak “Nüfus ve vatandaşlık işleri” başlığına tıklayabilirler.

Soy ağacı sorgulamasıaile e-devlet sorgulaması

Nüfüs müdürlüğü alt başlığında alt soy bilgisi sorgulamasına ulaşabilirsiniz. Buraya girdiğinizde aşağıdaki gibi bir bölüm açılacak ve soy ağacı sorgulaması işleminin tamamlandığını ve bilgi için ya cep telefona ya da e-posta adresinize bilgi mesajını göndereceklerini yazan metinle karşılaşacaksınız. Sonrasında gelen mesaj ile tekrar e-Devlet’ e girerek aynı bölümden detayları görebilirsiniz. Bilgierin yansıması gün içerisinde olacaktır. Yani ilk giriş yaptığınızda, soy ağacı sorgulama talebi işleme alınıyor. Sonrasında soy ağacı öğrenme sayfaya dahil ediliyor.

Soy ağacı e-devlet sorgulamasıSoy ağacı öğrenme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Nüfüs müdürlüğü soy ağacı sorgulamasının tamamlandığını içeren bilgi mesajı geldi. Aynı adımlarla giriş yapıp aile bilgilerini görebilirsiniz.

Soy ağacı öğrenme e-devlet sorgulaması açıldı


Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2018, 15:37

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir