tr. jetcounsel. com nedir üyelik ücreti şikayet etme

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Apple, iPhone, Samsung, LG, Sony, Facebook, Instagram müşteri hizmetleri tr.jetcounsel. com üyelik ücretlendirmesi. Aylık 56 tl faturama yansıttı ya da kontör aldı nereye şikayet ederim! İletişim numarası.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Son zamanlarda sık sık kullanıcıların karşısına Google aramalarında hemen hemen çoğu yerin müşteri hizmetleri ya da teknik servis desteği aramalarında çıkan tr. jetcounsel. com sitesi nedir? Dolandırıcılık mı yapılıyor? Turkcell, Vodafone ve Avea Türk Telekom faturalı ya da faturasız hatlara yansıyan 56 TL üyelik ücreti nedir?

Siteyi sizin için inceledik. Google’ de yaptığımız çoğu aramadan özellikle akşam dan geceye kadar devam eden aramalarda bu siteye ulaştık. Örnek aramalarda iPhone müşteri hizmetleri, Apple müşteri hizmetleri, Samsung müşteri hizmetleri, LG müşteri hizmetleri, Sony müşteri hizmetleri, Vodafone müşteri hizmetleri, Turkcell müşteri hizmetleri, Avea Türk Telekom müşteri hizmetleri, Facebook müşteri hizmetleri, Instagram müşteri hizmetleri, Whatsapp müşteri hizmetleri ve dahası yanı reklamlarda çağrı merkezi ve müşteri hizmetleri gibi kelimelere odaklanmış

tr. jetcounsel. com nedir üyelik ücreti şikayet etme

tr. jetcounsel. com nedir

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

tr. jetcounsel. com neresi

tr. jetcounsel. com şikayet etme

tr. jetcounsel. com aylık ücret

tr. jetcounsel. com izinsiz üyelik

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

tr. jetcounsel. com telefon numarası

tr. jetcounsel. com şikayet etme

Yukarıdaki anahtar kelimeleri ile arama yaptığınızda ve tr. jetcounsel. com web sitesine girdiğinizde sizi sanki bir temsilci varmış gibi karşılıyorlar. Ben Aynur yanında Asistan yazıyor. Halbuki otomatik yanıt sistemini kullanıyorlar. Bir test yapalım dedik ne yazarsanız yazın aynı kelimeleri yazdıklarını gördük. Sonrasında sizi uzmana bağlayacağını belirten bir yazı ekrana geliyor. Teknisyenle görüşmeniz için sizi JetCounsel’ da güvenli sayfaya gönderdiğini belirle mesajla hangi anahtar kelime ile arama yaptıysanız onu yazarak ( Apple teknisyeni) başka bir sayfaya yönlendiriyor. Gelen sayfada sözde uzmanın online sizi bekliyor şeklinde bir başlık ve telefon numarası şeklinde bir kutuya numaranızı yazmanızı bekliyor. Yazdıktan sonra “onaylıyorum” butonuna tıklamanızı istiyor. Tıkladığınızda ne oluyor? Cevabı aşağıda… www.andronova.net

Evet onaylandığında hattınız faturasız ise kontör yani 56 TL’ niz gidiyor. Eğer hattınız faturalı ise 56 TL faturanıza yansıyor. Bu site hakkında sikayetvar. com sitesinde çok sayıda şikayet yer almakta. Şikayetvar’ a yazılan tüm şikayetlere hiç bir şekilde firma tarafından cevap verilmediği görülmekte.

Web site yurtdışı kaynaklı ve iletişimde de yurtdışı numarası görülmekte. Çok sayıda ülkenin uzantılarını ve dil desteğini sunarak kullanıcı çekmekte. Yanlışlıkla ya da kandırılarak ücretlendirmeye maruz kaldıysanız ücret iadesi için yasal hakkınızı aramanız gerekebilir. Bu site nasıl olsa bu ücret için çoğu kullanıcı yasal haklarını aramaz diyerek bu yönteme devam ediyor. 

Unutmadan sorunla ilgili sorduğunuz sorulara standart cevaplar veriliyor. Yani bu cevapları zaten internette bulabilirsiniz ve soru sorduğunuzda yukarıdaki 3 çizgiye tıkladığınızda sanki siteye üye olmuşsunuz gibi üye bilgilerini gösteriyor.

tr. jetcounsel. com nasıl şikayet edilir?

  • Site Google’ ye reklam verdiğinden ilk olarak Google’ ye şikayet edebilirsiniz. 
  • BTK’ ya şikayet edebilirsiniz. Çok sayıda kullanıcı şikayet ederse BTK gerekli adımları atacaktır. En kötü ihtimalle siteye erişimi engelleyecektir.
  • Adliye ya da karakola giderek şikayet dilekçesini verebilirsiniz.

Not: Yukarıdaki konular için destek almak istiyorsanız ve ilgili markanın telefonla resmi destek hizmeti bulunmuyorsa önerdiğimiz ücretli Teknoloji hattını arayarak yardım alabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2017, 04:42

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir