Vodafone Güvenli Depo ile yedek alma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Vodafone Güvenli Depo uygulaması üzerinden videolar, fotoğraflar, rehber ve dosyaları kolay ve 1 GB' ta kadar ücretsiz yedekleyebilirsiniz. Programla otomatik yedekleme de yapılabilmekte.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Vodafone yedek alma Vodafone Güvenli Depo ne işe yarıyor?

Vodafone hizmeti ile birlikte, telefonunuzda bulunmakta olan uygulamalar, fotoğraflar ve de rehber yedekleme olarak birçok güvenli yedekleme şansınız bulunuyor. Ve bu sayede herhangi bir hat değişikliği ya da herhangi bir telefon değişikliği durumunun gerçekleşmesinde, hiçbir dosya ya da hiçbir verileriniz bilgileriniz kaybolmuyor.

Vodafone Güvenli Depo ile yedek alma

Güvenli Depo nedir?

Vodafone Güvenli Depo nedir? Vodafone ile sunulmakta olan güvenli depo hizmeti ile birlikte, telefonunuzda bulunmakta olan ve kaybolmasını istemediğiniz tüm fotoğraf ve videolarınızın yanı sıra, rehberinizde yedeklenme hizmeti veriliyor. Ve sahip olduğunuz telefon ile ilgili bir sorun yaşanması halinde de, bütün dosyalarınıza başka bir cihazdan da ulaşma fırsatınız bulunuyor ve bu sayede de hiçbir şey kaybolmamış oluyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ayrıca bulunmakta olan bu güvenli yedekleme uygulaması sayesinde, daha sonradan çekmiş olduğunuz tüm fotoğraf ve videolar da otomatik bir şekilde depolanıyor ve saklanmak üzere burada sizi bekliyor. Vodafone güvenli depo ile birlikte sahip olduğunuz hiçbir uygulama, hiçbir video ve de hiçbir resim kaybolmuyor. Bu depoda otomatik bir şekilde yedekleniyor ve saklanıyor.

Vodafone ile hangi uygulamalar yedeklenebiliyor? Verilmekte olan bu hizmet sayesinde, çekmiş olduğunuz tüm fotoğraf ve tüm videolar otomatik bir şekilde yükleniyor, güncelleniyor ve saklanmak üzere bu depoya ekleniyor. Bunun yanı sıra, rehberinizde yer almakta olan tüm kişi listesi ve mail adresleri de bu depoda muhafaza ediliyor.

Vodafone güvenli depo giriş adresi: guvenlidepo.vodafone.com.tr

Vodafone güvenli depo Android için Google Play’ dan ve iPhobe telefonlar içinde App Store’ den indirebilirsiniz. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2017, 10:28

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.