Vodafone Huawei HG532s modem kurulumu nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Vodafone Huawei HG532s marka modemlerde DSL ayarları nasıl yapılır? Vodafone Huawei HG532s modem kurulum ayarları resimli anlatım…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İnternet hayatımızın vazgeçilmez unsurları arasında yer almaktadır. İnternet kullanırken kullanddığınız modemlerden biri olan Vodafone Huawei HG532s kurulum ayarlarını resimli olarak bu makalemizde yayınlayacağız. İlk olarak modem kurulumuna geçmeden önce modeminizin bağlantı ayarlarının nasıl yapılacağını anlatalım.

Modeminizi ethernet kablosu veya kablosuz bağlantı olarak bilgisayarınıza bağlantı yapabilirsiniz. Modeminizin kurulumunu bilgisayar üzerinden yapabileceğiniz gibi herhangi bir telefon veya tablet üzerinden de yapabilirisniz.

Vodafone Huawei modem kurulumu

  • Modem arayüzüne ulaşmak için bilgisayarınızda bulunan ve mobil cihazınızda yer alan tayıcılardan herhangi birini açınız. Açtığınız tarayıcıya ise aşağıdaki gibi adres çubuğu bölümüne 192.168.1.1 yazarak enter tuşuna basınız.

Vodafone Huawei HG532s modem kurulumu nasıl yapılır

  •  Bu işlemin ardından karşınıza modem ayarlarına ulaşmanız için şifre ekranı çıkacaktır. Bu ekranda yer alan kullanıcı adı ve şifresinizi daha önce değiştirmediyseniz modemde default olarak gelen kullanıcı adı ve şifre vodafone olacaktır. Aşağıdaki resimde göründüğü gibi Kullanıcı adı ve şifre bölümünü doldurup giriş yap tuşuna basınız.

Vodafone Huawei modem kurulumu

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Yukarıdaki ekrandan sonra karşınıza kurulumu yapabileceğiniz Kolay Kurulum seçeneği gelecektir. Kolay Kurulum yazısına tıklayınız.
  • Bu bölümde önemli bir ayrıntı bulunmaktadır. Eğer vodafone internet sağlayıcının internetini kullanıyorsanız devam tuşuna basınız farklı olarak bir internet sağlayıcısının internetini kullanacaksanız örnek olarak ttnet gibi “vodafone dışında bir İnternet Servis Sağlayıcısı ile kullanmak için ‘tıklayınız’ yazısına tıklayın.
  • Karşınıza gelen ekranda ise internet sağlayıcınızın bilgilerini giriniz. Aşağıdaki resim gibi bir ekran karşınıza gelecektir. Bu ekranda ADSL ayarları bölümünde yer alan bağlantı tipini PPPoE seçiniz. Daha sonra ise ADSL Kullanıcı Adı ve ADSL Şifresi bölümlerine sağlayıcınızın sizlere verdiği bilgileri giriniz. 
  • Kablosuz Ayarları için ise ilk olarak yapmanız gereken karşısındaki seçeneği aktif hale getirmenizdir. Daha sonra Kablosuz Ağ Adı kısmına ağda görünecek ismi yazınız. Gevenlik seviyesi olarak da WPA2–PSK’yi seçiniz. Son adım olarak ise kablosuz ağ şifresini yazınız. Burada yazacağınız şifre ardışık ve çok bilen sayılardan olmamasına dikkat ediniz.

Huawei HG532s modem kurulumu


Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 17:32

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak