Web sitesi üzerinden dosya transferi Snapdrop

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Cep telefonlarında akıllı telefonlarda en kolay şekilde veri transferi aktarımı nasıl yapılır? Snapdrop site ile dosya transferi nasıl yapılır? Resim, video ve dosya aktarımı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dosya paylaşımı artık internet dünyasının gelişmesi ile daha da kolaylaştı. Dosya transferinde bir çok alternatif yöntem bulunmaktadır. Bunlar teknik donanım olarka cihazlara eklenerek yapılabildiği gibi bir yazılım ile veya internet sitesi aracılığı ile yapılabilmektedir.

Dosya paylaşım aktarım sisteminde en kolay yollardan biride Snapdrop internet sitesini kullanarak dosyalarınızın transferini sağlamanızdır. Bu haberimizde ise Snapdrop websitesi üzerinden dosya transferini nasıl yapabileceğinizi anlatacağız.

Dosya transferinin en kolay şekli Snapdrop

Dosya transferinin en kolay şekli Snapdrop

İnternet üzerinden veri transferi kullanıcılar için çok önemli bir yer etmektedir. bu işlem geçmişte zorluklarla yapılmaktaydı. Fakat gelişen sektör bu transfer işini kolaylaştırdı diyebiliriz. İşte o kolay yöntemlerden biride Snapdrop sitesini kullanarak verilerinizin aktarımını yapmanızdır. Snapdrop sitesi kullanım arayüzü olarak telefonlarımızda kullandığınız AirDrop sistemini sizlere çağrıştırabilir. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Snapdrop sistemi ile kullandığınız cihazlar arasında resim, video ve yazı dökümanlarınızı anında aktarımını yapabilirsiniz. Snapdrop sditesi peki güvenli midir? Kişisel dosyalarınızı paylaşırken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyız?

Sorularınızın cevaplarını verecek olursak Snapdrop sitesi Peer2Peer sistemini kullanmaktadır. Snapdropgüvenli ve açık kaynak kodlu bir sistemdir. Bundan dolayı rahatlıkla telefonlarınız arasında veri aktarımını kolaylıkla yapabilirsiniz. Ayrıca Snapdrop sistemini kullanmak için de herhangi bir kayıt işlemini yapmanıza gerek yoktur. 

  • snapdrop.net sistesinden bu sistemi kullanabilmek erişim sağlayınız.
  • Daha sonra paylaşım yapmak istediğiniz telefo ve tablet cihazlarında da bu siteyi açıyoruz. Bu mobil cihazlar arasında bağlantı olduğunda ekranda bağlantı yaptığınız cihazı göreceksiniz.
  • Dosyayı göndermek istediğiniz telefon veya tableti seçmeniz yeterlidir. Bu işlemin ardından dosya gönderimi başlayacaktır.


Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 11:46

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.