Yaani iletişim müşteri hizmetleri

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Turkcell' in arama motoru Yaani için web sürüm yayınlandı. Artık bilgisayardan ve tarayıcıdan arama yapabilirsiniz. Yaani destek hattı içinde Turkcell çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Turkcell’ in geliştirdiği Yaani arama motoru için web sürüm yayınlandı. Artık bilgisayardan da yaani’ ye ulaşabilirsiniz.Geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Yaani arama motoru kendini geliştirmeye devam ediyor. Uygulamanın şu an için tahmini 125 milyonu aşan kulllanıcısı var.

Yaani, kullanıcıların ihtiyacı doğrutusunda tasarımlanmış hemen hemen çoğu sorunun yanıtına ulaşabileceğiniz bir sisteme sahip.

Yaani, Turkcell müşterilerinin kullanımlarında yani ilk yüklemelerinde 1 haftalığına 1 GB internet hediye veriliyor. Hediyenin kullanılması için 3G veya LTE / 4.5G’ nin bir kereliğine kullanılması gerekiyor. Yani hücresel ağ / mobil verinin kullanılması.

Yaani indirme adresi ve iletişim adresi

Yaani iletişim müşteri hizmetleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Web sürümüne bilgisayardan ve telefon tarayısından Yaani.com.tr’ ye girerek inceleyebilirsiniz. Şu ana kadar yaklaşık 4,5 milyon kadar bir indirmeye sahip uygulamanın başarılarının devamını diliyoruz.

Cep telefonda Yaani sistem gereksinimleri Android için Android 4.1 ve üstü. Apple’ ın iOS’ u içinde iOS 9 ve üstü.

Yaani indirme: Yaani Android için Google Play’ dan ve Yaani iPhone için App Store mağazasını kullanabilirsiniz.

Yaani müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek için [email protected] veya Turkcell müşteri hizmetleriyle görüşebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yaani müşteri hizmetleriYaani destek hattıYaani iletişim

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.