Yandex DNS adresleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Yandex firmasına ait DNS numaraları nelerdir ? Yandex arama motorunun en iyi DNS adresleri hangileri. Güvenli DNS adresi!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yandex bir rus firmasıdır. Yandex firması son günlerde programların eklerinde bilgisayarlara kurulması ve ilk olarak windows kurulumunda varsayılan arama motoru olarak gelmesi kullanıcı sayısını ciddi olarak artırdı. Bu artış yandex firmasına kazanç olarak geri dönmeye başladı. Yadex geçenlerde 2016 yılı içerisinde kazandığı cirosunu açıklayarak bu alanda çok fazla ilerlediğini piyasaya göstermiş oldu. Reklam kısmını çok iyi bir şekilde sürdüren Yandex’in geleceği parlak görünmektedir.

Yandex DNS adres numaraları

Yandex DNS numaraları kaçtır

Yandex firması en büyük rakibi olan Google’nin kullandığı servislerin aynısını kullanıcılarına sunmaktadır. Örnek verecek olursak googlenin site analiz uygulamasının karşısına yandexde kendi site analiz uygulamasını kurdu.

Bu haberimize konu olan DNS numaraları daha önce google tarafındna kullanılan sistemdir. Yandex de kendi DNS numaralarını yayınlayarak bu alanda da google ile aynı seviyeye gelmeye çalışmaktadır. Fakat yandex dns adresleri google’ nin dns adreslerinden farklı olarak üç ayrı gurup şeklinde bulunmaktadır. DNS numaraları bu arada şunuda belirtelim herhangi bir siteye giriş yapamadığınızda veya enegelli siteler bulunduğunda bu DNS numaralarını yazarak sitelere giriş yapabilirsiniz. Bu girişimizden sonra yandex DNS numaralarını üç ayrı paket olarak yayınlayalım;

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yandex DNS Standart Numaraları
77.88.8.8
77.88.8.1

Yandex DNS Güvenli Numaraları
77.88.8.88
77.88.8.2

Yandex DNS Aile Numaraları
77.88.8.7
77.88.8.3 


Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 18:37

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak