General Mobile GM6 Android 8.0 Oreo güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

General Mobile, çoğu cihaz üreticilerinin yapamadığını yaparak Android Oreo güncellemesini GM 6 için yayınladı. Yeni sürüm özellikleri kısaca haberimizde yer verdik…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google, kısa süre önce Android 8.1 sürümünü yayınlamıştı. Sonrasında 8.1′ in ikinci sürümünün beta çalışmalarına başlamıştı. Çoğu üretici hala Android 7.0 ile uğraşırken Google yeni sürümlere yelken açtı.

General Mobile, GM6 modeli için Android 8.0 güncellemesini yayınladı. Yeni sürümü Ayarlar kısmından güncelleme kontrolünü yapabilirsiniz. Güncellemeden önce cihaz şarj seviyesini ve wifi üzerinden Android 8.0′ ı yüklemenizi öneririz.

General Mobile GM6 Android 8.0 güncellemesi yayınlandı. Peki yeni güncelleme ile gelen özellikler neler?

General Mobile GM6 Android 8.0 Oreo güncellemesi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android 8.0 özellikleri

  • PIP! Açılan ekranı küçülterek istenilen alana konumlandırma. Yani yapılan işi kapatmadan farklı işler yapabilme imkanını sağlıyor.
  • Otomatik doldurma özelliği! Onay verdiğiniz takdirde sizin yerinize sistem otomatik olarak oturum girişlerinde gerekli bilgileri otomatik dolduruyor. Örnek isim ve adres bilgileri gibi.  
  • Arka plan kısıtlama özelliği. Arka planda çalışan uygulamasrı isterseniz kısıtlayarak hem pil ömrünü uzatabilir hemde cihazın performans’ lı çalışmasını sağlayabilirsiniz.
  • Ayarlar kısmında arama çubuğu yenliği! Aramak istediğiniz şeyleri hızlıca aramanızı sağlayacak.
  • Çok sayıda yeni emoji’ ler de eklendi.
  • İki uygulamayı aynı anda kullanma özelliği! Yeni sürümle bu daha gelişmiş hale dönüştü. Daha hızlı ve sorunsuz çalışma.
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.