General Mobile Tayyip Erdoğan' a hediye telefon

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Tayyip Erdoğan için özel üretim General Mobile GM 9 Pro kendisine takdim edildi. Hediye edilen GM 9 Pro' da imza ve C. başkanlığı forsunun yer aldığı görünüyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

General Mobile’ dan Cumhurbaşkanı’ na özel üretim telefon hediye edildi. Daha öncede bazı markalar Erdoğan’ a özel olarak son çıkardıkları modelleri hediye etmişlerdi. Ona özel çıkarılan hediye telefona GM’ de katıldı.

Cumhurbaşkanı’ na GM 9 Pro hediye edildi. Cihaz arka kısmında C.başkanlığı forsu ve Erdoğan imzası yer alıyor. Özel üretimin “MÜSİAD” tarafından düzenlenen etkinlikte taktim edildi.

Tabi hediye edilen telefonun bizzat Erdoğan tarafından kullanılacağını düşünmüyoruz. Malum güvenlik durumlardan dolayı sembolik bir hediye olacaktır.

General Mobile Tayyip Erdoğan' a hediye telefon

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

GM 9 Pro özellikleri

Ekran büyüklüğünde 6.1 Full HD +, işlemcisi Snap. 660, RAM 4, depolaması 64 ve batarya gücü mAh 3800.

Cihaz bağlantısında yer alan son Bluetooth teknolojisi ve USB tarafında 3.1 yer alıyor. Android tarafında ise Oreo yer almakta.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir