GMPods kablosuz kulaklık fiyatı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

General Mobile kablosuz kulaklık GMPods fiyatı ile resmi sitesinden satışa çıktı. Siyah ve beyaz renklere sahip ürün kalitesi ilerleyen aylarda belli olur.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yakınlarda yeni bir telefonu tanıtan General Mobile şimdide kablosuz kulaklıkla karşımızda. Kulaklık yarışını özellikle Apple’ ın hız verdiğini söyleyebiliriz. Çıkardığı kaliteli bir o kadarda pahallı kulaklıkları çok sayıda markanın rekabet için karşısına çıkardığı ürünlerle karşılaşmamızı sağladı. Xiaomi olsun Huawei olsun iddialı ürünlerle piyasada yerini aldı.

GMPods adlı kulaklık özellikleri ve satış fiyatıyla dikkat çekmeyi başardı. GMPods fiyatı 189 TL ve ürün markası iddialı bir ürün çıkardığı yönünde paylaşımları var. 

GMPods özellikleri:

  • Bluetooth 5.0 üzerinden ses aktarımı sunuyor.
  • Pil ömründe 5 saat sunuyor. Kutulu halde ise 25 saat.
  • Tasarımı çok sayıda ürüne benzese de ayırt etmek zor değil.
  • Oyun moduyla donmalar ve ses gecikmelerinin önüne geçeceksiniz. 
  • Kulaklıkta dokunmatik kontrollerin yer aldığı ve bunlarla arama cevaplama, müzik çalma, duraklatma, Google’ un Asistan’ ını devreye alma ve hatta hatta müziklerde geri ileri sardırmak mümkün.

Not: Önemli bu işlemlerin kulaklığa tıklanıp belli süre nasılı tutulması gerekmekte. Cihaz iPhone dahil hemen hemen tüm Android cihazlarla uyumlu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

GMPods kablosuz kulaklık fiyatı

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.