Google Drive yedekleme de güncelleme yaptı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google Drive' dan yedekleme konusunda güncellemeye gitti. Yeni güncelleme ile klasörleri düzenle ile yükleme ve 15 GB' ta kadar ücretsiz yedekleme imkanına kavuştu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İnternet kullanıcılarının her türlü veri, doküman yahut fotoğraf kaydedebildiği bir uygulama olan Google Drive getirdiği düzenleme ile kullanıcının istediği klasörleri düzenli olarak Drive’a yükleme şansı elde etmesini sağlayacak. Kullanıcıya 15 GB’a kadar ücretsiz kullanım imkanı sağlayan Drive başta bu özelliğinden dolayı olmak üzere internet bulut sistemleri arasında günümüzde en çok tercih edileni. Ücretsiz kullanım imkanı sağlamasının yanında birden çok dış servisle senkronize şeklinde çalışıyor olması ve bunun yanında basit bir arayüze sahip olması da bu denli yaygın kullanımı sağlayan etkenlerdendir. Şirket yöneticileri getirilecek olan güncelleme ile Google Drive uygulamasının kullanılma oranını maksimuma çıkartmayı hedefliyor.

Google Drive yedekleme de yeni dönem başladı

media 8987

Google şirketi Drive uygulamasında geniş çaplı bir düzenlemeye gidiyor. Şirket yetkilileri 28 Haziran 2017 itibariyle tüm kullanıcıların yeni yedekleme ve senkronizasyon içeren bu güncelleme ile geçebileceğini duyurmuştu. Yeni getirilen güncelleme ile mobil sürüm ve PC’lerde kullanılan yükleme onay özelliği tarihe karışacak. Onay özelliğinin tarihe karışması yanında yeni güncelleme ile Google Drive, Google Fotoğraflar ile senkronize halinde çalışan bir program haline geldi.

Yedekleme işlemi? Kullanıcı Google hesabında oturum açma işlemi gerçekleştirdikten sonra sürekli yedeklenmesini istediği dosyaları seçmesi yeterli olacaktır. Bu noktada kullanıcı Google Drive’ın 15 GB’a kadar ücretsiz kullanım hakkı sunduğunu unutmamalıdır. O nedenle kullanıcının bu özelliği doğru şekilde kullanarak gereksiz verileri kaydetmemesi faydalı olacaktır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2017, 13:12

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.