Google Pixel 2 ve XL 2' de kulaklık girişi var mı?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google Pixel 2' de kulaklık girişi olmayacak mı? Google' nin yeni çıkacak modellerinden Pixel 2 ve XL 2 görüntülerine dikkatli bakıldığında sanırım kulaklık girişi olmayabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yakında piyasaya çıkmaya hazırlanan Google Pixel 2 ve Google Pixel XL 2 akıllı telefonların 3D görüntüleri popüler tipsterler OnLeaks ve MySmartPrice sayesinde ortaya çıktı. Görüntülerde, arka planda dairesel bir parmak izi algılayıcısı ile birlikte Pixel 2 ve Pixel XL 2’nin siyah renk metalik bir gövdeye sahip oldukları da görülüyor.

Google Pixel 2 ve Pixel XL 2 kulaklık girişi olmayacak

Google Pixel 2 ve XL 2' de kulaklık girişi var mı?

Ayrıca bir Google logosu da telefonun alt arka kısmında var. Kamera kurulumları, eski model Pixel akıllı telefonlardaki standartlardan farklı hale getirildi. Google Pixel 2’nin 145.3 x 69.3 x 7.8 mm (kamera çıkıntısı ile 8.2 mm), Google Pixel XL 2’nin ise 157.6 x 76.3 x 7.9 mm (kamera çıkıntısı ile 8.6 mm) boyutlara sahip olacağı söyleniyor. www.andronova.net

Pixel 2 ve Pixel XL 2’nin ön tarafında çift stereo hoparlör olacağı da görüntülerden anlaşılıyor. USB-C bağlantı noktası ise altta bulunuyor ve buraya dikkat; üst kısımda 3,5 mm’lik bir giriş yok.Yani yeni amiral gemisi telefonlarda kulaklık girişi olmayacak. Güç ve ses tuşları cihazın sağ kenarında bulunacak ve SIM yuvası da sol kenarda yer alıyor. Her iki telefon dar çerçevelere sahip olmalarıyla dikkat çekiyorlar. Bu en yeni görüntüler, bu ayın başlarında internete sızdırlan ve Pixel XL 2’nin tasarımını sergileyen görüntüler ile uyumlu. Ayrıca her iki Pixel telefonun da Qualcomm Snapdragon 836 tarafından desteklenmesi bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Teknoloji haberleri


Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 10:47

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.