Google+ Plus kapanıyor mu?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Google+ kapatılıyor! Google' un hizmeti Google Plus kapanıyor. Bazı güvenlik açıklarıyla gündemde olan Plus Google kapatılma kararı alındı. Uyarı olarak Nisan 2019 fotoğraflar silinecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google+, Facebook, Instagram veya Twitter gibi önemli sosyal ağlara rakip olabilmek için bazu değişimlere gitsede yapılan çalışmalar nafile olmuştu. Google’ nin bu hizmeti daha çok SEO odaklı kullanıldı. Bunun üstüne çıkamayan Google aktif kullanılmayan bir ağı sonlandırma kararı aldı. 

Güvenlik açıklarıyla gündemde yerini alan Google Plus kapatılma kararı alındı. Kapatılma kararının güvenlik açıklarıyla gündeme gelmesi olduğu ileri sürüldü. Bize görede bir türlü popüler olamamasından kaynaklı. Daha önce de çok sayıda Google hizmeti pek kullanılmadığından kapatılmıştı. 

Google+ Plus kapanıyor mu?

Google+ silinmeden verilerinizi alın!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google+ 2 Nisan 2019 kapanıyor! Resmi blog’un da açıklama yapan Google bu tarih itibariyle Google+ hesabı olanların videoları ve fotoğrafları dahil tüm verilerin silineceği, isteyen kullanıcılarında önemli verilerinin yedeğini almaları önerildi.

Google+ paylaşımlar silinmeden önce Mart’ ın 7’sinde önemli güvenlik açığının kapatılacağı belirtildi. Google bu tarihle birlikte de tüm Google Plus hizmetlerini durduracak.

Google+ iş hesaplarına açık olacak. G Suite kullanıcıları için bu hizmeti devam ettirme kararı alan şirket bu hizmetini iş dünyası için geliştirmeye devam edeceğini de açıklayalım. Teknoloji haberleri!

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak