Google Shoelace nedir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google Shoelace nedir ve Google Shoelace nasıl kullanılır şu an için net bir bilgi yer almıyor. Ama Facebook benzeri etkinlik uygulaması olarak kullanıma açılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google’ ın şirketlerden Area 120, yeni bir sosyal ağ platformu için çalışmalara başladı. Çıkarılacak uygulama Facebook’ un etkinliklerine rakip olacak söylentisi şimdiden internette dolaşmaya başladı. Tabi çoğu Google uygulaması belli bir zaman sonra sonlandırma kararı alınarak kullanımdan kaldırıldığını unutmamak gerekiyor. Yani Android geliştirmede ve arama motoru konusunda iyi ama her alanda başarı gösteremiyor.

Google Shoelace, yerel etkinlikler için organize etmeyi sağlayan sosyal ağ üzerinden çalışacak bir proje.

Shoelace uygulaması nedir

Shoelace uygulaması, etkinlik oluşturmanın yanı sıra farklı özellikleri de olacak. Etkinlikleri severleri bir araya toplamayı amaçlayan uygulama ile tıpkı Facebook etkinlik gibi içeriğe sahip olacak.

  • İlgi alanlarına göre sınıflandırma
  • Etkinlik takibinde kolaylık
  • Sade bir arayüz
  • Büyükçe bir harita
  • Google’ un sağladığı internet gücü

Google Shoelace nedir

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uygulamayı tercih edenler arkadaş gruplarıyla keyifli anlar yaşayabilecek. Tasarımda sadelikle hızlı bir erişim olanağı sağlayan Google’ un ilerleyen günlerde uygulama için daha fazla bilgilendirmesi bekleniyor.

Uygulama şu an ABD’ nin bir şehrinde hala davet testi ile denemelerini sürdürüyor. Google, neyin çalışıp çalışmadığını görmesi ve geliştirme sürecinin biraz zaman alacağı düşünülüyor.

Shoelace uygulaması için test erişimi talep edilebiliyor. Bunun için Docs Google’ dan talep formu açıldı. Shoelace Android sürümü için Android 8.0 ve üstü, iPhone içinde iOS 11 istemekte.

Google Shoelace nasıl kullanılır

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google Shoelace nasıl kullanılır sorusuna uygulama için daha fazla detay yayınlandığında yer verilecek.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.