Google Stadia nedir 4K oyun

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google Stadia, çevrimiçi oyun servisi olarak adlandırıldı. Bilgisayar, mobil cihazların geneli, özellikle cep telefonda, uzak sunuculara bağlantı yaparak çevrimiçi oyun hizmeti.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google, Dünya genelinde en yaygın kullanılan arama motoru olarak biliniyor. Günümüzde teknolojinin gelişmesi ve sürekli bir değişim ve dönüşüm içerisinde olması arama motoru devi olarak bilinen Google’ı pek çok yönden gelişmeye ve ilerletmeye yönlendiriyor. Google sayesinde tüm dünta genelindeki kullanıcılar kendi dilinde etkin bir arama işlemi gerçekleştiriyor. Elbette Google, dışında da pek çok arana motoru bulunuyor. Ancak hizmet kalitesi ve hızı nedeniyle ilk tercih edilen arama Google oluyor. Google diğer internet siteleri ile de bağlantılı bir arama motoru hizmetidir.

Google’ un arka planda baya bir zamandır çevrimiçi oyunlar için çalışma yaptığı duyurulmuştu. Yaptığı çalışmanın adı belli oldu ve karşınızda Google Stadia!

Google dünya üzerinde oldukça yaygın olarak oynanan ve çok sayıda izleyici ve oyuncu kitlesi de bulunan e-spor alanına da katılıyor. Google’ın e-spor hizmeti olarak tanıtılan ve kısa bir süre önce tanıtımı yapılan oyun sistemi hakkında bilgi alabilmek için Google Stadia nedir sorusuna bu yazıda yanıt bulabilirsiniz.

Google Stadia nedir 4K oyun

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

E-Sporun dünya üzerindeki etkisi

Gelişen ve değişen dünya şartlarına teknolojinin etkisi yadsınamaz bir gerçek olduğundan oyun sektörü de bu alanda yani bulut sistemi ile pek çok kişiye ulaşıyor. E-sporun ciddi bir ticaret şekli olması nedeniyle teknoloji devi olan kuruluşlar bu duruma büyük bir önem göstererek bu sektörde var olmaya çalışıyor.

Google Stadia oyunlarının kalitesi

Google Stadia, yeni kurulan ve sunulan bir oyun platformu olduğunda şu anda oyunlar 4K çözünürlüğünde ve saniyede 60 kare hızında olacak. Ancak zaman içerisinde oyunların kalitesinin gittikçe artacağı belirtiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 18:14

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.