Gse iptv senin çalma bağlantı doğru olup olmadığı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Gse iptv senin çalma bağlantı doğru olup olmadığını hiçbir veri, kontrol ediniz bulundu hatası çıkanların yapması gerekenlerden bahsedeceğiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Gse iptv uygulamasında kanal listesi açılmıyor veya iptv hesabı eklerken listenin doğru olmadığını belirten bir mesaj ekrana çıkabiliyor. Uygulamanın Türkçe olarak verdiği mesaj çok saçma olsa da bildiğimiz bir konu olduğundan dolayı ne demek istediğini açıklayacağız.

Çalma bağlantı listesi, hizmet aldığınız yerin verdiği hesap bilgileriniz olarak yer alan m3u url bağlantısının içeri alınamadığı veya listenin geçersiz olduğunu söylüyor. Buna neden olacakları aşağıya ekliyoruz ve test için önerilerimiz olacak.

Çalma listesi hatası ve devamında çözüm

Aşağıdakilerin testini yapınız ve duruma göre hizmet alınan yerle iletişime geçiniz. Eğer ulaşamıyorsanız ya sorunla uğraşıyorlar ya da aşırı bir talep olduğundan cevap vermiyorlar. Diğer bir nedende hizmetleri durduruldu.

  1. Şu an aldığınız hizmette bir arıza veya bakım olabilir.
  2. Kullanılan uygulama tarafında aksaklık veya uyum problemi görülebilir.
  3. Cihazınızla veya internetinizle alakalı sıkıntı çıkabilir.
  4. Şifreniz veya giriş bilgileriniz değişmiş olabilir.
  5. Hizmet verilen sunucularda aşırı yoğunluğa bağlı denilebilir.

Test için başka bir cihazla, bilgisayarlar ve internetle deneyeim. Mobil LTE / 3G ve WiFi üzerinden de kesinlikle test edilmesi gerekiyor. Bazı aksaklıklarda sadece kablosuz olarak erişim yapıldığına denk geldiğimiz oluyor. Burada ise hizmetin alındığı yerde yeni bir bağlantının oluşturulması gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Gse iptv senin çalma bağlantı doğru olup olmadığı

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.