Hafif ince cep telefon modelleri

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

En iyi cep telefon modelleri hangileri? En ince telefon modelleri. En hafif telefon modeli hangisi. Android en ince telefon modeli hangileri? Hafif ince cep telefon modelleri özellikleri ile yazımızda.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu yıl için hafif ince cep telefon modelleri hangileri yazımızda öneri olarak yer aldığımız marka modelleri sizlerle paylaştık. Bize göre bu telefonlar gayet başarılı modeller olarak görülüyor. Gelelim modellere ve özelliklerine…

Samsung Galaxy A5 2016 modeli

Samsung, Galaxy A serisi ile hem fiyat konusunda, hem tasarım konusunda, hemde donanım özellikleri konusunda gayet başarılı Android telefon modeller üretti. Bu modellerden biri olan Galaxy A5 özelliklerini aşağıda kısaca inceleyelim. sekiz çekirdekli Snapdragon 615 ve Exynos 7580 işlemci, 2 GB RAM, 16GB dahili depolama, 5.2 inç Full HD çözünürlükte Super AMOLED ekran, arka yüzeyi cam ve metal çerçeve, arka kamera 13 megapiksel, ön kamera 5 megapiksel ve parmak izi sensör. 

Samsung Galaxy A8 2016 modeli

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sekiz çekirdekli Snapdragon 615 işlemci, 5.9 mm ve 151 gram ağırlığında, tamamen metal kasadan oluşuyor. 5.7 inç Full HD çözünürlükte Super AMOLED ekran, 2GB RAM, 32GB dahili depolama alanı, arka kamera 16 megapiksel, ön kamera 5 megapiksel ve parmak izi tarayıcı. 

Hafif ince cep telefon modelleri

Huawei P9 özellikleri

Huawei P9, sekiz çekirdekli Kirin 950, 6.95 mm ve 144 gram ağırlığında, tamamı metal kasa, 5.2 inç Full HD ekran, arka kamera 12 megapiksel çift kamera, ön kamera ise 8 megapiksel, 3GB ve 4GB RAM, dahili depolama alanı 32 ve 64GB, parmak izi tarayıcı ve USB Type-C.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

HTC A9 ince tasarım

HTC A9 Tasarım noktasında HTC 10’a ilham kaynağı olan One A9’u hepimiz iPhone’a benzettik. Ancak hem HTC hem de Meizu’nun söz konusu tasarıma benzer telefonları çok daha önceden mobil dünyasına sunduklarını biliyoruz. One A9 da yine Android ekosistemindeki en şık görünümlü akıllı telefonlardan biri. Tamamı metalden oluşan kasa 7.26 mm kalınlığında ve 143 gram ağırlığında. 5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran ile donatılan telefona Qualcomm’un sekiz çekirdekli Snapdragon 617 işlemcisi güç veriyor. 2/3GB RAM, 16/32GB dahili depolama, microSD kart desteği ,parmak izi tarayıcısı, OIS teknolojisine sahip 13 megapiksel arka kamera, 4MP ön kamera ve 2.150 mAh kapasiteli pil One A9’da öne çıkan diğer özellikler. 

Xiaomi Mi 5 modeli

Xiaomi Mi 5, cam ve metalden oluşan kasa, arka bölümü cam malzemeyle kaplı, yan çerçeveler metal, 7.25 mm ve 39 gram ağırlığında. 5.15 inç Full HD çözünürlükte IPS LCD ekran, Snapdragon 820 işlemcisi, 3GB ve 4GB RAM, 32GB, 64GB ve 128GB depolama alanı, arka kamera 16 megapiksel, öne kamera ilginç 4 megapiksel ve parmak izi tarayıcıya sahip. 

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.