Twitter paylaş kodu (bağlantı takip et bahsedenler)

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

WordPress Twitter eklentisi var mı? Twitter bağlantı paylaş eklentisi. Twitter Tweetle takip et butonu ekleme ve Twitter takip et kodu nasıl eklenir? Web sitesine Twitter beğen kodu ekleme. Twitter' da bahsedenler kodu nasıl eklenir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

WordPress Twitter eklentisi ile takip et, paylaş ve beğeni butonu oluşturabilirsiniz. Peki Twitter paylaş kodu (bağlantı takip et bahsedenler).

Web sitenizde yer alan içeriği, Twitter hesabınızda paylaşım yapmak ve takip etmek için Twitter resmi kodlarını ve WordPress resmi eklentisi’ne yer verdik. Ziyaretçilerin içerik paylaşmalarında ve Twitterdan iletişim kurmasını sağlamak için Twitter butonlarını kullanabilirsiniz.

Twitter paylaş kodu ekleme

WordPress Twitter takip et eklentisi: Twitter butonlarına ulaşacağınız resmi adresi: about.twitter.com/tr/resources/ buttons. Eğer siteniz WordPresss tabanlı ise, isterseniz WordPress eklentisini de deneyebilirsiniz.

Eklenti yükleme talimatı: Web sitenizde yer alan Eklentiler / Yeni Ekle bölümüne gidiniz. “WP to Twitter” yazarak eklentiyi sitenize yükleyebilirsiniz. Veya WordPress.org adresinden “WP to Twitter” eklentisini sitenize indirebilirsiniz. Teknoloji ile ilgili önerdiğimiz destek hattından bilgi ve yardım alabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Twitter paylaş kodu (bağlantı takip et bahsedenler)

Twitter paylaş kodu ekleme

Twitter paylaş kodu nasıl eklenir?

Twitter paylaş kodu eklentisi videosu

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Twitter paylaş kodu nasıl eklenir?

Önerdiğimiz Instagram WordPress eklentileri, web sitenizde yüklü bazı eklentiler ile uyumsuz çalışabilir. Yani çakışabilir. Her hangi bir sorunda ya da sitenize erişim sorunu yaşarsanız, FTP’ den wp-content / plugins klasörü içerisinde yer alan eklenti adını değiştirmeniz yeterli.

Instagram için yükleyeceğiniz eklenti yükleme hatası alırsa yine Woprdpress.org’ dan ilgili eklentiyi indirip, sıkıştırılmış halini açıp ve FTP’ den wp-content / plugins klasörüne atabilirsiniz.

Twitter paylaş kodu eklentisi videosu

WP to Twitter eklentiyle alakalı videoyu inceleyebilirsiniz. Eklenti kurulumu ve ayarları nasıl yapılır detaylı olarak görebilirsiniz. 


Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2019, 18:22

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.