iCloud Face ID ve Touch ID giriş

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

iCloud parmak izi ile giriş ve iCloud yüz tanıma ile giriş yapmak için iOS 13' e ekleme yapıldı. Testler devam ediyor ve 2 ay sonra tam sürüm ile iPhone telefonlara gelecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple, Eylül ayında iOS 13′ u çıkarmayı planlıyor. Yeni sürümün testleri devam ederken yeni bir özellik betaya eklendi. Artık iCloud daha güvenli hale gelecek.

iOS 13 beta sürüme yeni gelen bir özellikle artık iCloud girişlerinde alternatif çok daha fazla olacak. Yayına alınan test sürümde iCloud güvenliği level atladı.

iOS 13 iPhone iCloud Face ID ile giriş ve Touch ID ile giriş testleri başladı. Artık iCloud yüz tarama ile giriş ve iCloud parmak izi ile giriş dönemi yakında başlıyor.

iCloud parmak izi ile giriş ve yüz tanıma ile

Yeni seçenekler hem kullanıcılara kolaylık sağlayacak hem de daha iyi bir güvenlik sunacak. iCloud oturumu açmada yüz tanıma ve parmak izi okuma gerçekten çok işe yarayacak. Düşünün bazı kullanıcılar iCloud / Apple kimliğini unutuyor ve kayıtlı mail hesabına da erişimleri olmadığından büyük sıkıntılar yaşıyorlardı. Bu özellik daha rahat bir oturum açma sistemini iPhone getiriyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni giriş güvenlik seçeneğini denemek isteyenler iOS beta sürümüne sahip olmaları gerekiyor. Giriş adresi beta.icloud.com ile inceleyebilirsiniz.

iCloud Safari ile açmak isteyenlerde parmak izi okuyucu ve yüz tanıma sistemiyle oturum açma onayı sağlanacak. Bu işlemde yeni bir pencere ekrana gelecek.

Yenilik MacBook Pro ouch Bar ve yine Touch ID ile hesaba giriş sağlanacak. Şimdilik denemede yer alan bu özellikte bazen bağlantı hataları çıkabiliyor.

iCloud Face ID ve Touch ID giriş

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.