Hello Neighbor 2 minimum sistem gereksinimleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Uzun bir aradan sonra yenilenen bazı oyunlar yayına girdi. Hello Neighbor 2 alfa sürümü ücretsiz indirmek isteyenler Steam sitesini ziyaret edebilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Eskiden adlarını sık duyduğumuz bazı oyunlar zamanla daha iyileri çıkınca unutuldu. Tabi sadık belli bir kitle hala bu oyunları oynamaya devam ediyor. Bunlardan biri olan Hello Neighbor için yeni bir sürüm çıkarıldı. 

Yeni çıkarılan oyun için bir fragman yayına alınındı ve alfa sürümü de ücretsiz indirme imkanı sunuldu. Oyunun tahmini 2021′ e hazır olacağı düşünülüyor.

Oyun geliştiricisi tinyBuild tarafından yapılan açıklamada bu sürüm için yakın şekilde bir tasarım hazrılandı. Oyunun özelikleri aşağıya eklendi, yükleme ve tüm detaylarını aşağıdaki bağlantıda bulacaksınız.

Hello Neighbor 2, bir önceki sürümdeki olayların gelişimiyle yapıldığını belirtelim. Yani devamı gibi düşünebilirsiniz. Quentin adlı oyun karakterinin bir anda ortadan kaybolmuş karakterleri araştırmasının konu alındığı ilginç bir oyun olduğunu belirtelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hello Neighbor 2 sistem gereksinimleri minimum:

  • Intel için öneri Core i5, ekran kartısı GTX 770, 4GB RAM ve Win 7

Sorunsuz oynanması için sistem gereksinimi:

  • İşlemcide Intel’ in Core i7, Windows 10, yine hard disk boş alanında 4 GB ve ekran kartı tarafında GTX 1060

Yukarıdaki sistem bilgisini oyun indirme sayfasında bulabilirsiniz. Geniş detay ve özelliklerin anlattığı bağlantı ise store.steampowered.com/app/1364960/Hello_Neighbor_2_Alpha_1

Bilgi: Hava şartlarından dolayı bir kaç saat oynanan oyunlarda aşırı ısınma görüleceğinden dolayı bilgisayarınızın soğutucu kısmının yeterli olmasına dikkat ediniz. Mini masaüstü soğutucularının da kullanılması önerilebilir.

Hello Neighbor 2 minimum sistem gereksinimleri


Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2020, 18:30

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir