Hi-Level TV müşteri hizmetleri iletişim numarası

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Hi-Level TV müşteri hizmetleri iletişim çağrı merkezi telefon numarası için iki yer önereceğiz. Bu modellerin arkasında yazana göre değişmekte. 0850 222 4123 Sunny değil!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

A101′ den dolayı çok adını duyduğımız markalardan biri olan Hi-Level’ in televizyonları uygun fiyatta satıldığından dolayı çokca müşterisi bulunuyor. Çoğu markanın bir alt kolu olan çok sayıda ürünlerle karşılaşıyoruz. Ama çoğunda sıkıntı destek hattı hizmeti. Hi-Level TV çağrı merkezi için aşağıdaki bilgileri teker teker deneyebilirsiniz. Eğer hizmet numarası değişmişse ilgili numaralardan size iletişim bilgileri verilecektir.

Öncelikle bilinen çoğu markada olduğu gibi kurulum ücretsiz yapılmamakta. Bundan dolayı şikayette bulunacaksanız ne yazık ki olumsuz yanıt alacaksınız.

Hi-Level TV iletişim bilgileri

  1. Vestel WhatsApp 850 222 4 123′ den mesaj ararak sohbet şeklinde soru sorabilirsiniz
  2. 8502224124 – 3935656
  3. vestel.com.tr/iletisim-talep-formu
  4. vestel.com.tr/servisler
  5. vmh@ vestel.com.tr
  6. Televizyonun arkasında Sunny yazanlar için 212 412 1212

Bazılarının tüketici hakkı olarak kapsamlı destek hizmetinin olacağını düşünmekte. Türkiye dahil çoğu ülkede marka konusu ön planda olduğundan müşteri memnuniyeti çok önemli olabiliyor. Ama yan markalar veya paravan markalarda durum öyle olmuyor.

Bu markada alacağınız çoğu destek hizmetinde ücret alınacağını belirtelim. Telefonla olan kısmı ise çok yetersiz olacaktır. Yazılarımızda geçen öneri hattın aranmasında ise ücretlendirme arayan numaraya yansımakta. Bu numaralardaki mantık hafta içi ve hafta sonu yani Cumartesi ve de Pazar dahil gece gündüz hizmet verilmesi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hi-Level TV çağrı merkezi var mı?

Ne yazık ki direk bir Hi-Level müşteri hizmetleri yer almıyor. Tablet ve RAM gibi elektronik ürünler için ayır bir yer bulunmakta. Burayla televizyon desteğini karıştırmayınız. Ayrı yerler olduğunu belirtelim ve çoğunun yanlış numarayı aradığını düşünüyoruz.

Kurulumda alınan ücret bilinen çoğu markada alınmamakta. Bunun temel nedeni bu markanın adının Vestel’ e ait olmadığı ama garanti servisine anlaşmalı Vestel veya Sunny noktalarından yapıldığı biliniyor.

Önerimiz kitapçıkta yazan servsilerle iletişime geçmeniz olacak. İnternet aramalarında çıkan çoğu yer özel elektronik tamiri yapan servislerdir.

Numaradan hangi hizmetleri alabilirsiniz?

  • Kurulum desteği için bilgi
  • Onarım yetkili servis yerleri hakkında detay ve adresi
  • TV değişim talebi detayları
  • Ücret iade şartları
  • TV özellikleri hakkında kafanızdaki soruları
  • Televizyon şikayeti 
  • Servisi şikayet etme

Gibi çok sayıda konu için yardım alabilirsiniz. Ama şunu belirtelim çok fazla detaylı yardım alabileceğinizi düşünmüyoruz. Bu tarz markaların ucuz olmasının bir diğer nedeni de bu.

media 2693


Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2020, 04:24

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak