Honor 20 Pro fiyatı ve detayları

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Çoğunlukla belli olan Honor 20 Pro özellikleri ve satış fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. Bu ayın son haftası tanıtımı yapılacağı ve gelecek ay dünya genelinde lansmanı olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Akıllı telefon markası Huawei’nin Honor 20 Pro serisi, Sony’nin IMX600 sensörünü arka ana kamerası olarak kullanarak 40 MP çözünürlüğünde kameraya sahiptir. f/1,6 diyafram açıklığı bulunan cihazda gelişmiş yapay zeka kullanılmaktadır. 3x optik yakınlaştırma teknolojisi de bulunan özellikler arasında.

Full HD+ ekrana sahip olacağı da söylentiler arasında. Ayrıca 6,1 inçlik, 1080×2240 çözünürlüğe sahip olacak Honor 20 Pro’nun ekran içinde parmak izi tarayıcısı da olacağı söyleniyor.

Depolama 128 ve 6 GB RAM ya da 8 GB seçenekleri de söylentiler arasında yer alıyor. 256 GB depolama alanı da söz konusu. Honor 20 Pro, gücünü Huawei’nin 8 çekirdekli Kirin 980 yonga setinden alıyor. Cihazın 2. kamerasının çözünürlüğünün 20 MP olacağı ayrıca 3. kamerasının da 8 MP çözünürlüğünde olacağı biliniyor.

Honor 20 Pro fiyatı ve detayları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

25 Nisan’da tanıtıma çıkarılacak

Honor 20 Pro, 25 Nisan Perşembe Gün’ü Çin’de tanıtılıp, Mayıs ayında da global lansmanının düzenlenmesi planlanıyor. Honor 20 Pro fiyatı uygun seçenekleriyle kullanıcılarının beğenisine sunulacak. Model çeşitlerine göre fiyat aralığı 449 dolardan 565 dolara kadar değişkenlik göstereceği söylentiler arasında yer alan bir diğer ayrıntıdır.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir