Honor 8S fiyatı yaklaşık olarak açıklandı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei alt marka olarak çıkardığı Honor iyi bir satış başarısı elde etti. Yakında satışa çıkacak Honor 8S fiyatı yaklaşık olarak belli olurken yakında Türkiye satışı bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei’nin bir alt markası olan Honor, Çin dışındaki piyasalara henüz tam olarak sunulmamış olmasına rağmen, dünyanın en hızlı büyüyen markaları arasındaki yerini aldı. IDC‘ye göre Honor, 2018 yılında yüzde 170 büyüdü. Marka gamına bakıldığında şirket, daha çok genç kitleleri hedefliyor. Özellikle Hindistan ülkesi genelinde başarılı olmayı amaç edinen Honor, giriş seviyesi ve orta seviye segmentlerde ürünleri piyasaya sunuyor. Piyasaya sunduğu ürünlerde ekonomik koşullar sağlıyor. 

Honor 8S renk seçenekleri: Üç farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak olan cihaz, 3GB ram kapasitesine sahip olacak.

Avrupa Honor 8S fiyatı 125 Euro’ dan başlayan satış fiyatına sahip.

Honor 8S fiyatı yaklaşık olarak açıklandı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei Honor 8S özellikleri

Gelen bilgilere göre Huawei Honor 8S’in uygun fiyatlı olacağı konuşuluyor. Honor 8S, teknolojik gelişmelere ayak uyduran ülkeler için üretilmiş bir cihaz. Giriş seviyesi yüksek olan Honor 8S, geçen sene piyasada olan Honor 7S’in yerine geçecek. Özellikle HD+ ekranla gelecek olan bu telefon, tek arka kameraya sahip olacak. Cihazda parmak izi sensörü yer almayacak ve cihazın ekran boyutu 5.71 inç olacak. Ekran çözünürlüğü 1520×720 olacak. Ayrıca EMUI arayüzü ile gelecek olan Honor 8S, Android Pie işletim sistemini içinde barındıracak.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.