Huawei geliri 107 milyar dolar

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Huawei' den büyük satış geliri açıklandı. Basın açıklamasıyla gelirlerinin geçen yıl için toplam 107 milyar dolara ulaştığı ve bir rekor kırdıklarını duyurdular.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2018 Yılı satış raporlarıyla Apple’ı geçen Huawei’ den yeni gelir açıklaması geldi. Şirket P30′ u çıkararak önemli eleştiriler aldı. Tasarımda ve güçlü donanım tarafında büyük ilgi çeken modelin dönüşleri olumlu oldu. 

Huawei’ den geçen yılında mali açıklaması geldi. Açıklamada bir önceki yıla nazar %25 artışın yaşandığı ve 2018′ de 107 milyar dolar gelir elde ettiklerini duyurdular.

Şirketin son gelir analizlerine göre en büyük satış rekorunu geçen sene gerçekleştirdikleri ve 2-3 yıl içerisinde Samsung’ un önüne gecebilecek bir üretici durumuna geldikleri açıklamasında bulundular.

Raporda kar’da %28 artışın olduğu, Mate 10 ve 20′ i ile büyük başarılar yakaladıkları görülmekte. Geçtiğimiz yıl Huawei’ nin yılı olduğu görülmekte. Her ne kadar casuslukla iddialarıyla itamedildi ise yinede yoluna son sürat devam ediyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei, bize görede şu an için en büyük ikinci telefon üreticisi. Apple’ ı dahi geride bırakan şirketin doğru hedeflerle ilerlemeye devam etmesi durumunda Samsung’ un yeni rakibi olacağı düşüncesindeyiz. 

Huawei geliri 107 milyar dolar


Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2019, 14:18

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.