Huawei HiSuite nedir nasıl kullanılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei telefon yedekleme, sistem kurtarması ve yazılım yükleme gibi işlemleri yapabileceğiniz resmi yazılımı Hisuite programını nasıl kullanılır, yedek nasıl alınır ve onarım için yazılım güncelleme adımları.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei markası bu aralar ülkemizde ve dünya genelinde ön plana çıkan çok önemli cihazlar çıkardı. Akıllı telefonda büyük yeniliğe giden şirket çıkardığı modellerle iPhone’ nu geride bıraktı. Çıkardığı modeller verilen donanıma göre fiyattının uygun olması ve kaliteli modeller sunması küçükten büyüye herkesin ilgisini çekti.

Şirketin Türkiye’ de sık kullanılan modelleri Huawei P9 lite, P20, P20 Lite, P20 Pro, Y6, Y7, Mate 10, 10 Lite ve P Smart. Modelerde kullanılan kamerlar çoğu telefonlardan çok iyi.   

HiSuite programı, Huawei’ nin geliştirdiği cep telefonu ve cihazlarıyla bilgisayar arasında senkronizeyi sağlayan yazılımın adı. Bu programla telefondaki rehber kişilerine, mesajlara, videolarınıza, fotoğraflarınıza, uygulamalarınız ve dosyalarınıza bu yazılımla ulaşabilirsiniz. Aynı zamanada “sistem kurtarma”, “yedek alımı”, “yedek geri yüklemesi” ve “yazılım güncellemelerini” yapabiliyorsunuz.

Windows ve Mac bilgisayarlarda kolayca kullanımı sağlayan bir arayüze sahiptir. USB ya da kablosuz bağlantılarla bilgisayardan erişim yapılmayı sağlayan program aktaracağınız verileri arayüzde görüntülemeyi de sağlıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei sistem kurtarma uygulamasıyla sorunlu telefonları yazılımsal onarım yapabilirsiniz. Tabi tüm modeller için destek vermiyor.

Hisuite özellikleri

Çoklu olarak fotoğraf taraması, görüntüleri içe ve dışa aktarımı, duvar kağıdı yönetimi, rehber kullanımı, cihazdaki mesajları çekme, gönderme ve çoklu alıcılara mesaj gönderme, uygulamaları yükle / kaldır yapma, cihaz ekran görüntüsünü bilgisayara yansıtma ve tam yedeklemeye sahip

Huawei HiSuite indirmek için HiSuite indir sayfasını ziyaret ediniz. Cihaza erişime izin veriniz. İlk Huawei HiSuite yedek alma işlemini yapınız. Alınan yedek bir sorun oluştuğunuzda kullanmanız için alınmakta. Sistem gereksinimleri düşük olan programla tüm bilgisayarlarda kullanılabilir.

Huawei Hisuite nedir nasıl kullanılırHiSuite nedir?Hisuite özellikleriHiSuite nasıl kullanılır?HiSuite indir

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei HiSuite indirme adresi

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.