Huawei montaj tesisi kısmi durdurma kararı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Huawei' den son gelişmeler nedeniyle bir montaj tesisinde kısmi olarak çalışmalarını durdurma kararı alındı. Bu haber yaptırımların bir sonucu olarak başlangıç olarak görülüyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei’ nin ABD ile olan sorunlarından dolayı oluşan belirsizlik bir çok alanı etkiliyor. ABD her kafası estiğinde gelene gidene yaptırım kararı alıyor. Yetmez gibi gözüne kestirdiğinin işlerini baltalamak için elinden geleni yapıyor.

Huawei’ den olumsuz bir gelişmeye şahit olduk. Ticaret savaşlarının getirdiği olumsuzluklar herkesi etkileyebilir. Huawei’ nin Çin’de montaj tesislerinden birindeki üretimi kısmi olarak durdurdu. Durdurma gerekçesi olarak’ ta son gelişmeleri işaret etti.

ABD eğer yaptırımda ısrarlı davranmaya devam ederse Huawei’ nin başı büyük dertte olacak. Kendisine mobil işletim sistemi, uygulama mağazası, farklı alanlar için işlemci ve bazı servislere ihtiyacı olacak. Bunlar için çalışmalar yaptığı biliniyordu. Ama bunlar oldu bittiye gelecek şeyler değil.

Bu gelişmelerin nedeni neydi? Huawei, casuslukla suçlanmakta. Sözde ülke güvenliğini etkiliyor gerekçesi ile yaptırım kararı alan ABD’ nin Huawei süründürmeden yakasını bırakmayacağınız düşünüyoruz. İstediğini aldığı takdirde hiç bir şey olmamış gibi yola devam edilecek. EEE adamların işleri bu. Kargaşa…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dünyanın her yerine çomak sokan ABD, yaptıklarından sonra sanki hiç bir şey yapmamış gibi davranmasıyla ünlüdür. Tıpkı Nagasaki’ ye attıkları bomba gibi…

Huawei montaj tesisi kısmi durdurma kararı


Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2019, 16:48

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak