Huawei P30 Lite EMUI 10 başladı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Huawei P30 Lite için EMUI 10 beta güncellemesini başlatan şirket şu an ilk Avrupa' da bazı yerlere ulaştırdı. Tam sürümün ne zaman çıkacağı bilinmiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei P30 Lite EMUI 10 için beta sürümünün yayınlandığını duyuralım. Şirketin yeni arayüz sürümünü beta olarak indirmeye açıldığı ve kararlılık sürümünün yakında çıkacağı belirtildi.

Kısa süre önce yeni EMUI güncellemesini alacak telefon modelleri için bir haber yayınlamıştık. Kısa süre içerisinde P30 Lite bu sürümü aldı. Şimdilik Avrupa’ nın bazı bölgelerine açılan güncellemenin Türkiye için Kasım ayı içerisinde gelmesi bekleniyor.

Ayarlar / Sistem kısmına girip EMUI beta programına katıldıktan sonra son stabil sürüm yükseltilmesiyle işleme başlamış olacaksınız. Yeni betada magazine stlye UI ve morandi UI yer aldığını belirtelim.

Bazı olası sorunlar için verilerin kaybolmaması için cihaz yedeğinin alınması öneriliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei P30 Lite EMUI 10 başladı

Huawei geçenlerde şu an için Android ile yola devam etme kararı aldıklarını duyurmuştu. Kendi işletim sistemiyle alakalı yoğun çalışma yaptıkları biliniyordu ve ABD ambargoları nedeniyle testlerini de başlatmışlardı. Anlaşılan ABD’ nin aldığı yeni kararlar bu kararı değiştirmeye yönlendirdi. 

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak