Huawei P40 Pro Mart ayında satışa çıkabilir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Huawei tarafında yeni bir model için hazırlıklar sürüyor. İki ay sonra Huawei P40 modelinin tanıtımı yapılacak ve yeni yayınlanan görsele bakıldığında bir kaç tahmin var.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dünya genelinde en çok satılan ikinci markanın Huawei olduğunu biliyor musunuz? Yeni açıklanan 2019 satış rakamlarına göre şirket yine büyüme elde etti. Her ne kadar ABD baskısını ensesinde hisseten şirket %18 büyüme elde etti.

Mart ayında Paris’ te tanıtımının olacağı modellerden biri Huawei P40 ve Pro olacak. Bu aralar gündemde olan bu modelin hem tasarımı hem de kamera özelliği merak konusuydu. 

P40, arkasında 3 kamera yer aldığı ve ek olarak’ ta ToF 3D sensöre sahip olduğu söyleniyor. Bir diğer iddia ise belki makro kamera olabilir. Kısaca 4 kameralı bir modelde olabilir.

Yeni modelin render görüntüleri gündeme düştü. Ne kadar doğru bilemiyoruz ama görüntüye bakıldığında “Periskop” bir kamera yer alıyor. Eğer tahminler doğru ise kamera yakınlaştırma sınırlarının çok zorlanacağı bekleniyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ekranda çift delik olması ise normal ve geniş açıya sahip kamera olacağını gösteriyor. Şimdilik bu görsele göre çok fazla tahmin yürütülemez ama renk konusunda 5 renkle geleceği biliniyor.

Huawei P40 Pro Mart ayında satışa çıkabilir

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.