Huawei P9 Android 8.0 güncellemesi başladı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei P9 için Android 8.0 Oreo güncellemesi başladı. Uzun zamandır bi haber kalan P9 için yeni sürüm güncellemesi kullanıcılarını memnun edecek. Türkiye' ye henüz gelmeyen güncelleme detayları…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google geçtiğimiz günler Android P’ nin yeni Beta sürümünü yayınladı. Hız kesmeden devam eden çalışmlar bakalım tam sürümü bu yıl çıkarabilecek mi?

Huawei, yeni çıkardığı cep telefonu modelleri ile bu aralar sık sık gündemde yerini alıyor. Özellikle Huawei P20 Pro, P20 ve P20 Lite kullanıcılarda olumlu yorumlar aldı. Bu modellere de en son çıkan güncellemelerle desteklemeye deavm ediyor. Şimdi de Huawei P9 için yeni bir güncellemeyi başlattı.

Huawei P9 Android 8.0 güncellemesi 

Evet yanlış duymadınız Oreo güncellemesi Huawei P9′ a geldi. Tabi şu an için bazı ülkelere sunulan bu sürüm kademeli şekilde global olarak yayılacak.

Huawei daha önce P9 için Oreo güncellemesini yayınlamayacağını açıklamıştı. Bir iddiaya göre yayınlanmama nedeni yetersiz donanım. Bu söylentilerden dolayı Huawei ise resmi bir açıklama yaparak söylenenlerin gerçeği ifade etmediğini şu an için net bir durum yok. Sonrasında ise sessiz sedasız bu güncellemeyi yayınladı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei P9 Android 8.0 güncellemesi başladı

Huawei P9 Android 8.0 güncellemesi Türkiye’ ye ne zaman gelecek? İlk güncelleme Çinde başladı. Global güncelleme bu ay içerisinde tamamlanabilir. Huawei P9 yeni sürümle beraber arayüzü EMUI 8.0′ a kavuştu. 

Bir diğer bilgiye göre Honor Note 8, Honor 8, V8 ve Game 6X modelleri içinde başladı.


Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018, 04:54

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.