Huawei Phone Clone nedir nasıl kullanılır

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Huawei Phone Clone nedir ve veri nasıl taşınır resimli anlatım işinize yarayacağını düşünüyoruz. Hadi Huawei veri taşıma uygulaması Phone Clone kullanımına bakalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei Phone Clone, bu uygulama Huawei şirketinin kendi resmi programıdır. Başka bir telefondan Huawei telefona geçmek istenildiğinde tercih edilmekte. iOS / iPhone ve diğer tüm Android telefonlardan Huawei veri taşımada kullanılan öneri uygulamaların başında gelir.

LG, Zenfone, Xiaomi, Honor, Meizu, Vestel ve General Mobile telefondan Huawei geçmek için aşağıdaki adımları doğru şekilde yaparak verilerinizi sorunsuz taşıyabilirsiniz.

Phone Clone, veri taşıma uygulaması ile fotoğraflarınız, rehberinizi, medya / videolar, uygulamalarınızı, mesajlarınızı ve dosyalarınızı taşımada sıkça kullanılan bir program olma özelliğini taşımakta.

Aşağıda adımlarımızı iyi takip ediniz. İsteyen farklı bir yöntem olan “Google Drive” uygulamasıyla taşıma işlemini yapabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Eski telefondaki verileri Huawei taşıma

1- Eski telefonunuza ve yeni telefonunuza ilgili uygulamamızı kuralım.

2- Eskisindeki verileri yeniye taşımak için yeni olan telefonu seçin.

3- Verilerin taşınabilmesi için her iki telefonda aynı kablosuz ağa bağlı olması gerekmekte.

4- Eski cihazdan eski olanı seçip ve internet ağına bağlandıysa telefona bağlanmasını bekleyin.

5- Son işlem ise taşımak istediğiniz verileri seçmede. İstediklerinizi işaretleyiniz ve devam ediniz.

İşlem sırasında cihaza hiç bir şekilde müdahale etmeyin. Yanlış bir hamlede işlemi tamamlamadan kesilmesine neden olacak. 

Eski telefondan Huawei veri aktarma onayı için aşağıdakileri takip edelim ve sorularınızı açıklayıcı bir dille yazarsanız yardımcı olmaya çalışacağız.

Huawei Phone Clone nedir nasıl kullanılır

İşlem sorunsuz olması için yani tam yedek taşınması için izinleri doğru yapılandırdığınızdan emin olunuz. www.andronova.net

  • Sözleşmenin onaylanması gerekiyor.
  • Hangi verileri taşımak istiyorsanız teker teker onay vermeniz gerekiyor.
  • Taşımak istemedikleriniz için reddet seçeneğine dokunun.
  • Kare koduna erişim yapabilmesi için kameraya erişim izninin verilmesi gerekiyor. Yani Huawei kare kodu taramasına izin.
  • Konum içinde izin istenecek.
  • İlk görselde yer alanları inceleyiniz.

Huawei Phone Clone nasıl kullanılır Phone Clone nasıl kullanılır Huawei Phone Clone nedirPhone Clone nasıl taşınırHuawei veri taşıma onayıHuawei kişileri taşımatakvimi aktarmahuawei arama izniHuawei Phone Clone sms izniHuawei fotoğrafları taşıma izniHuawei konuma erişim Huawei kamera erişimiHuawei kare kodu tarama

Ek öneri! Google’ nin Drive programıyla da yedek alalım. Eski telefona bu uygulamayı kurun ve Gmail hesabınızı yazıp sonra yedeklemeyi başlatın. Yeni cihaza da aynı program kurulacak ve yine Gmail şifrenizi girip yedeği geri alacaksınız veya cihaz ayarlarından hesaplara girerek Google üzerinden işlem yapınız. Ama Huawei’ nin kendi yazılımıyla taşımada sorun yaşarsanız kullanın. Aksi durumda telefonda birden çok yedek yer alacak.

Eski telefondaki rehberi Huawei aktarma ve eski telefondaki fotoğrafları Huawei taşıma uygulaması için alacağınız hataları mümkünse tam olarak yazmayı ihmal etmeyelim.


Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2019, 20:13

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak